.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΔΡΟΜΕΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ: ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ !!!

ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ
Δεν διώχνει λοιπόν μόνο η υπερφορολόγηση τις επιχειρήσεις στο εξωτερικό, αλλά και το ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ με τις αξιολογήσεις αλά κάρτ και τις δανειοδοτήσεις σε ημετέρους !!!




Βολές Δρομέα κατά των τραπεζών

Βολές κατά του τραπεζικού συστήματος εξαπολύει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Δρομέας Αθανάσιος Παπαπαναγιώτου ο οποίος χθες κατά τη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο μεταφοράς της έδρας της εταιρείας του στο εξωτερικό.

Όπως είπε το μεγάλο πρόβλημα είναι οι τράπεζες, σημειώνοντας πως πρέπει να γίνονται καλύτερες αξιολογήσεις, "όχι ρουσφετολογικές”. Ενώ αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση της χώρας ανέφερε: "η κατάσταση στην Ελλάδα εξακολουθεί να είναι ασφυκτική για την επιχειρηματικότητα και τη βιομηχανία, με αποτέλεσμα να συνθλίβεται η ανταγωνιστικότητά τους και να αποδυναμώνεται η ικανότητά τους να αναπτυχθούν. Υπάρχουν πολλά κακώς κείμενα που θα πρέπει επιτέλους να αλλάξουν".

Ο κ. Παπαπαναγιώτου παρουσιάζοντας στα ΜΜΕ τη νέα συνεργασία της εταιρείας με τον γερμανικό στρατό για την προμήθεια 60.000 ηλεκτρικών ρυθμιζόμενων γραφείων προϋπολογισμού 15 εκατ. ευρώ, είπε πως η επιχειρηματικότητα χρειάζεται σήμερα στην Ελλάδα λιγότερη γραφειοκρατία, φόρους και παρεμβάσεις της δημόσιας διοίκησης.

"Δεν αμφιβάλλω για τις καλοπροαίρετες θέσεις του πρωθυπουργού”, είπε ο κ. Παπαπαναγιώτου "το θέμα είναι αν το ευρύτερο περιβάλλον θα μπορέσει να τις υλοποιήσει”. Για τη λειτουργία του Δημοσίου και πως αυτή επηρεάζει την επιχειρηματικότητα έφερε ως παράδειγμα τα προβλήματα στις ΒΙΠΕ, στους δημόσιους διαγωνισμούς και στην Επιθεώρηση Εργασίας.

Στάθηκε δε στην αντιμετώπιση που έτυχε η "ΔΡΟΜΕΑΣ" από τη Δημόσια Διοίκηση όσον αφορά ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα εξωστρέφειας για το οποίο η εταιρεία έχει προσφύγει στη Δικαιοσύνη, ζητώντας την υλοποίησή του. Όπως είπε ο κ. Παπαπαναγιώτου, η αρμόδια κρατική υπηρεσία, ενώ είχε ήδη καταβληθεί το ήμισυ του προγράμματος, απέρριψε την αίτηση.

Ο επικεφαλής του Δρομέα εμφανίσθηκε αισιόδοξος ότι τα επόμενα χρόνια οι πωλήσεις της εταιρείας θα αυξηθούν με δεδομένο το υψηλό ανεκτέλεστο υπόλοιπο έργου που ανέρχεται σε 20 εκατ. ευρώ. Για φέτος αναμένει τζίρο στα 18 εκατ. ευρώ ενώ αισθητά βελτιωμένη εκτιμά πως θα είναι και η κερδοφορία.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates