.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

ΕΝΟΧΟΙ 4 ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ !!!

ΕΝΩ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΗ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΕ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗΣ...
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, που εκδίκασε μία από τις υποθέσεις του «αμαρτωλού» ΚΕΕΛΠΝΟ που έφθασε στο ακροατήριο, κήρυξε την Τετάρτη ένοχους τέσσερις εκ των κατηγορουμένων, διαπιστώνοντας ότι οι πράξεις τελέσθηκαν σε βάρος της περιουσίας του Κέντρου.





Σύμφωνα με την κρίση του δικαστηρίου ένοχοι είναι οι

-Όλγα Αδράμη (πρώην αναπληρώτρια διευθύντρια) για απάτη από κοινού και κατ’ εξακολούθηση για απόκρυψη συμφωνητικού

-Νικόλαος Νιαβής (ιδιώτης) για απάτη από κοινού κατ' εξακολούθηση στην υπογραφή του συμφωνητικού και ένοχος για ηθική αυτουργία στην απιστία

-Θεόδωρος Παπαδημητρίου (πρώην ισόβιος διευθυντής) για απάτη κατ' εξακολούθηση με ζημιά πάνω από 120.000 ευρώ

-Άγγελος Χατζάκης ( πρώην πρόεδρο του Δ.Σ.) για απιστία κατ' εξακολούθηση και ζημιά άνω των 120.000 ευρώ.

Παράλληλα, το δικαστήριο έπαυσε την ποινική δίωξη σχετικά με τις ψευδείς βεβαιώσεις, λόγω παραγραφής, σε βάρος της πρώην γραμματέως, Ελένης Λιάκουρα. Κι αυτό γιατί με βάση το νέο ποινικό κώδικα η κατηγορία που αντιμετώπιζε είναι πλέον πλημμέλημα και υπέπεσε σε παραγραφή. .


Τον περασμένο Σεπτέμβριο η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την ενοχή των τεσσάρων πρώτων κατηγορουμένων για την κατηγορία της απάτης, κατηγορίας που αφορά στην υπόθεση της σύμβασης του ΚΕΕΛΠΝΟ με εταιρεία σεκιούριτι.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ο κ. Παπαδημητρίου είχε ζητήσει εξαίρεση δικαστών του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας επιχειρώντας να διακόψει με καθυστερήσεις τη δίκη τον Οκτώβρη, λίγο πριν από την ολοκλήρωσή της, μετά και την προσφυγή και την αίτηση ακύρωσης που είχε υποβάλει στο ΣτΕ.

Το δικαστήριο συνεχίζει τη συνεδρίασή του με τις τοποθετήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης σχετικά με την αναγνώριση ελαφρυντικών στους καταδικασθέντες, ενώ αναμένεται εντός της ημέρας να εκδώσει και την επί των ποινών ετυμηγορία του.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates