.

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ: 2.000 ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΕΩΣ ΤΑ ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η οργανωμένη, συλλογική προσφυγή στην Δικαιοσύνη, με την υποστήριξη μιας εξειδικευμένης Επιστημονικής Ομάδας Νομικών, Δικηγόρων, Οικονομολόγων, Λογιστών, Πραγματογνωμόνων, Δικαστικών Επιμελητών, Μαθηματικών, Αναλογιστών, Τραπεζικών Διαμεσολαβητών & Τραπεζικών Στελεχών, είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος. Και, η ΥΠΕΡΒΑΣΗ, έκανε αυτή την πολυτέλεια των τραπεζών και των λίγων προνομιούχων, πράξη για τους πολλούς Δανειολήπτες !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Χιλιάδες ακίνητα στο σφυρί από τράπεζες και εταιρείες ειδικού σκοπού στο α΄ τρίμηνο 2020

Ακίνητα για όλα τα βαλάντια, από την Κρήτη έως τον Έβρο, συνολικού αριθμού περίπου 2.000 βγαίνουν μέχρι το τέλος Μαρτίου «στο σφυρί» από τράπεζες αλλά και εταιρείες που έχουν αναλάβει δάνεια από τις τράπεζες όπως για παράδειγμα η Intrum Hellas.

Είναι χαρακτηριστικό πως θα πλειστηριαστούν ακίνητα με τιμή πρώτης προσφοράς από μερικά ευρώ έως μερικές δεκάδες εκατομμύρια.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις παραγόντων της αγοράς ακινήτων υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για ποιοτικά ακίνητα και όπως αναφέρουν πολλά από όσα βγουν θα βρουν εύκολα αγοραστές, ενώ για όσα δεν υπάρχουν προσφορές, υπάρχει η εκτίμηση από τους ενδιαφερόμενους επενδυτές, ότι θα υποχωρήσει η τιμή και θα μπορέσουν να το αποκτήσουν αργότερα με χαμηλότερο τίμημα.

Από τους πλειστηριασμούς που θα γίνουν και έχουν αναρτηθεί ξεχωρίζει το ακίνητο της Alfa Wood Πίνδος το οποίο πλειστηριάζει η Τράπεζα Πειραιώς στις 5 Φεβρουαρίου με τιμή πρώτης προσφοράς τα 27 εκατ. ευρώ.

Την ίδια μέρα η Εθνική Τράπεζα θα προσπαθήσει να πουλήσει ξενοδοχείο 3 αστέρων στην Εύβοια με τιμή πρώτης προσφοράς τα 7,8 εκατ. ευρώ.

Η Intrum θα προσπαθήσει να πουλήσει στις 23/1 ακίνητο στην Κρήτη της Carouzos Real Estate με τιμή πρώτης προσφοράς τα 5,9 εκατ. ευρώ.

Η Πειραιώς στις 22/1 θα προσπαθήσει να πουλήσει βιομηχανικό χώρο της Ντοράλ ΑΒΕΕ με τιμή εκκίνησης τα 5,4 εκατ. ευρώ.

Η Alpha Bank έχει προς πώληση δύο βιομηχανικούς χώρος με τιμή εκκίνησης τα 5 εκατ. ευρώ και 4,5 εκατ. ευρώ αντίστοιχα.

Ακίνητο της Λαϊνόπουλος θα προσπαθήσει να πουλήσει προς 4,2 εκατ. ευρώ τιμή πρώτης προσφοράς η Alpha Bank στις 5/2.

Η Alpha Bank επίσης άλλο πλειστηριάζει ακίνητο της Προμότ Λαϊνόπουλος με τιμή εκκίνησης 700 χιλ. ευρώ.

Η Cairo No.3 Finance θα έχει προγραμματίσει να πουλήσει ακίνητο στο Ψυχικό της Αμαλίας Βαρδινογιάννη με τιμή πρώτης προσφοράς τα 2,1 εκατ. ευρώ.

Σημειώνεται πως αρκετά ακίνητα θα βγουν προς πώληση από τις τράπεζες με τιμή εκκίνησης ακόμα και κάτω από 200 ευρώ.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates