.

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

ALPHA BANK: ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ 25% 1,8 ΔΙΣ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΕ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ 4.000 ΑΚΙΝΗΤΑ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Η προσφυγή στην Δικαιοσύνη είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Η Fortress με 450.000.000€ παίρνει κόκκινα δάνεια ύψους 1,8 δις ευρώ που διαθέτουν ως εξασφαλίσεις ακίνητα που η αξία τους ξεπερνάει το 1 δις ευρώ !!!
Θυμηθείτε σχετικά εδώ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2019/07/funds-alpha-bank.html


H Fortress αναδείχθηκε, όπως όλα δείχνουν, προτιμητέος επενδυτής για το προς πώληση χαρτοφυλάκιο της Alpha με μη εξυπηρετούμενα εταιρικά δάνεια, τα οποία διαθέτουν εξασφαλίσεις επί ακινήτων (project Neptune).

Μετά την κατάθεση βελτιωτικών προσφορών από Fortress και Bain, η προσφορά της πρώτης κρίθηκε καλύτερη, ως προς το τίμημα και τους όρους καταβολής του. Έτσι, αναμένεται να εισέλθει σε περίοδο αποκλειστικών διαπραγματεύσεων με την Alpha Bank.

Η περίμετρος του χαρτοφυλακίου έχει υποστεί από την έναρξη του διαγωνισμού αλλαγές, τόσο ως προς την έκταση του χαρτοφυλακίου όσο και ως προς τη σύνθεση των δανείων. Το τίμημα εκτιμάται ότι θα προσεγγίσει, μετά τις αλλαγές και την προσθήκη απαιτήσεων υψηλής ποιότητας, τα 450 εκατ. ευρώ και θα ξεπεράσει το 25% του οφειλόμενου κεφαλαίου.

Εφόσον η συναλλαγή ολοκληρωθεί, θα πρόκειται για το πρώτο χαρτοφυλάκιο με μη εξυπηρετούμενα εξασφαλισμένα δάνεια που αγοράζει στην Ελλάδα η Fortress.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates