.

Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Η ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ MEGA !!!

ΕΝΑΝΤΙ 33.999.999€
Χαρακτηριστικό είναι ότι οι τράπεζες είχαν εκτιμήσει αρχικώς την ταινιοθήκη που είχε δοθεί ως εγγύηση για τα θαλασσοδάνεια του MEGA ως αξία πάνω από 100.000.000€ !!!
Να θυμίσουμε επίσης ότι οι οφειλές του MEGA στις τράπεζες ξεπερνούν τα 120.000.000€...Ποιος λοιπόν θα πληρώσει για τη ζημιά εκατομμυρίων που προκάλεσαν στις τράπεζες οι ίδιοι οι τραπεζίτες τους, που μοίραζαν θαλασσοδάνεια σε ημετέρους με μόνη εγγύηση μια προκλητικά υπερεκτιμημένη ταινιοθήκη ;;; Για να μην θυμηθούμε και τα θαλασσοδάνεια «με αέρα» που έδιναν στον Ψυχάρη και που τελικά η Δικαιοσύνη αποφάσισε πως «καλά έκαναν»...αθωώνοντας άπαντες !!!




Την ταινιοθήκη και το σήμα του MEGA αποκτά η ALTER EGO του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά την κατάθεση της μεγαλύτερης προσφοράς για την «Ομάδα Ενεργητικού Β'».

Όπως έγινε γνωστό, οι προσφορές που κατατέθηκαν ήταν οι εξής:
  • Προσφορά 33 εκατ. έκανε η κυπριακή Liquorina Limited
  • Προσφορά 33.999.999 ευρώ η ALTER EGO.
Όπως έγινε γνωστό οι ενδιαφερόμενοι έστειλαν σήμερα το πρωί τις δεσμευτικές προσφορές τους, λίγη ώρα πριν τη λήξη της προθεσμίας στις 11:00 π.μ. για τους δύο πλειστηριασμούς που αφορούν στην «Ομάδα Ενεργητικού Α'», που είναι η ακίνητη περιουσία του Mega και στην «Ομάδα Ενεργητικού Β'», δηλαδή τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία του καναλιού, όπως η ταινιοθήκη του, το σήμα «Mega», οι τίτλοι που έχει κατοχυρώσει, το αρχείο ειδήσεων, τα μηχανήματα και τα χρέη του καναλιού.

«Ομάδα Ενεργητικού Α'»

Κατά τον πρώτο πλειστηριασμό πωλήθηκαν τρία ακίνητα στο Μαρούσι καθώς και ένα ακίνητο στην Κρήτη, για τα οποία υπήρξαν δύο προσφορές: 384.000 ευρώ από την ΤΕΡΝΑ και 500.000 ευρώ απο την κοινοπραξία ΩΘΗΣΗ.

«Ομάδα Ενεργητικού Β'»

Κατά το δεύτερο πλειοδοτικό διαγωνισμό ο Βαγγέλης Μαρινάκη απέκτησε την πνευματική ιδιοκτησία όσων παρήγαγε ο ιδιωτικός σταθμός στην 25ετή πορεία του, ήτοι η ταινιοθήκη και τα σήματα (τόσο του καναλιού όσο και εκπομπών). Στον τελευταίο επίσης εντάσσονται οι συμμετοχές της ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ σε άλλες εταιρίες, οι -ουκ ολίγες αλλά στην πλειονότητά τους ενεχυριασμένες, κατασχεμένες και γενικώς μη εισπράξιμες- απαιτήσεις από πελάτες, ο μηχανολογικός εξοπλισμός, τα μεταφορικά μέσα, τα έπιπλα και τα αποθέματα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates