.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

ΚΥΠΡΟΣ: ΑΠΟ ΚΟΣΚΙΝΟ 2.000 "ΧΡΥΣΕΣ ΒΙΖΕΣ" ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΟΥ !!!

ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ...ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΝ ΛΟΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ+ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ...
Στην Έλλαδα άραγε να ελέγχει κανείς ;;;
Δείτε σχετικά και εδώ:
ΚΥΠΡΟΣ: ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ 1MDB !!!





Το διαβατήριο πίσω από 26 άτομα ζητά σε πρώτο στάδιο η Κυβέρνηση, σε μία προσπάθεια να κατευνάσει τις ανησυχίες και τις επικρίσεις που δημιουργήθηκαν γύρω από το πρόγραμμα πολιτογράφησης επενδυτών.

Όπως αναφέρει ο "Φιλελεύθερος της Κύπρου", οι φάκελοι των υποθέσεων, για τους οποίους θα δρομολογηθεί διαδικασία ανάκλησης, αφορούν: πέντε που κατατέθηκαν από Κινέζους, έναν από Μαλαισιανό (κατά πάσα πιθανότητα του Low Taek Jhο), δύο από Κενυάτες, οκτώ ατόμων από την Καμπότζη (κατά πάσα πιθανότητα αφορά στην περίπτωση των ατόμων που έχουν στενή σχέση με το απολυταρχικό καθεστώς της χώρας), μία περίπτωση Ιρανού και εννέα περιπτώσεις Ρώσων.

Οι ανακλήσεις που αποφασίστηκαν αφορούν άτομα εναντίον των οποίων υπάρχουν ενδείξεις για διάπραξη σοβαρών αδικημάτων, όπως καταδίκες για ποινικά αδικήματα, είναι καταζητούμενοι σε άλλες χώρες, υπάρχει εναντίον τους διεθνές ένταλμα σύλληψης, έχουν περιληφθεί σε λίστα διεθνών κυρώσεων. Δύο περιπτώσεις, σύμφωνα με την Κυβέρνηση, αφορούν πολιτογραφήσεις που έγιναν με το παλιό σύστημα των κατ’ εξαίρεση πολιτογραφήσεων επί διακυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια. Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Πετρίδη, εκτιμάται πως περίπου 2.000 φάκελοι θα ελεγχθούν εσωτερικά με βάση το διεθνές σύστημα δεδομένων και πληροφοριών που υπάρχει στο υπουργείο Εσωτερικών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το αμέσως επόμενο διάστημα, αναμένεται ότι ο αριθμός των αιτήσεων που θα εκκρεμούν προς έγκριση θα υπερκαλύψει το πλαφόν των 700 αιτήσεων ετησίως τόσο για το υπόλοιπο του 2019 όσο και του 2020. Μέχρι την τελευταία στιγμή, μάλιστα, υπήρχαν συζητήσεις αν με βάση αυτό το δεδομένο και για επικοινωνιακούς λόγους, θα ήταν καλό να ανακοινωθεί αναστολή του προγράμματος μέχρι το 2021. Τελικά, αποφασίστηκε στο παρόν στάδιο να μην υπάρξει αναστολή του προγράμματος, αλλά οι όποιες νέες αιτήσεις υποβληθούν να εξεταστούν το 2021, εκτός κι αν υπάρξουν πολλές απορρίψεις από αυτές που εκκρεμούν.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates