.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Η UNICEF ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΔΩΡΕΕΣ ΣΕ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ !!!



Η Unicef δημιούργησε ειδικό Ταμείο για τη διαχείρισή τους

Είχαμε γράψει πριν από μία εβδομάδα για τη Unicef, η οποία θα αρχίσει να δέχεται δωρεές σε Bitcoin και Ethereum.

Ως πρώτη ανάγνωση, δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο! Πριν από λίγα χρόνια θα έπαιζε ως σημαντική είδηση εντασσόμενη στο πλαίσιο της ευρύτερης υιοθεσίας των κρυπτονομισμάτων. Πλέον όμως τέτοιες ειδήσεις έχουμε καθημερινά. Ολοένα και περισσότερες εταιρείες ή οργανισμοί, έστω και αν δεν έχουν το ειδικό βάρος της Unicef, αρχίζουν να δέχονται κρυπτονομίσματα ως τρόπο πληρωμής.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι μαζεύουν στο ηλεκτρονικό τους πορτοφόλι Bitcoin και άλλα cryptos, απορροφώντας μέρος της προσφοράς; Ίσως να συμβαίνει και αυτό αλλά σπάνια. Συνήθως εισπράττουν σε Bitcoin και προκειμένου να αποφύγουν τον συναλλαγματικό κίνδυνο, τα μετατρέπουν (συχνά αυτόματα) στο νόμισμα της αρεσκείας τους.

Αυτή τη φορά όμως είναι διαφορετικά. Η Unicef δημιούργησε ένα ειδικό Ταμείο για να χειρίζεται τα κρυπτονομίσματα που θα λαμβάνει. Δεν έχει την πρόθεση να τα μετατρέπει σε δολάρια ή κάποιο άλλο νόμισμα. Θα τα κρατάει σε crypto, γιατί σκοπεύει να πληρώνει με αυτά. Ποιος ο λόγος; Επειδή αυτός που κάνει τη δωρεά, θα μπορεί να βλέπει πού πηγαίνουν τα χρήματά του.

ΠΗΓΗ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates