.

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

ΠΑΡΕ ΚΟΣΜΕ: Η PIMCO ΜΕ 400.000.000€ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ 26 ΔΙΣ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Με τίμημα 400 εκατ. ευρώ η θυγατρική της Allianz αποκτά το 80% της εταιρείας διαχείρισης δανείων FPS και το 20% των ομολογιών

Mια συμφωνία, την οποία περιμένουν ως μάννα εξ ουρανού οι επενδυτές των τραπεζικών μετοχών, εκτιμάται ότι, θα κλείσει «σε πέντε έως δέκα ημέρες», σύμφωνα με τραπεζική πηγή που βρίσκεται κοντά στις διαπραγματεύσεις.

Η Pimco, θυγατρική της Allianz, θα αποκτήσει έναντι 400 εκατ. ευρώ το 80% της εταιρείας διαχείρισης δανείων FPS της Eurobank, καθώς και το 20% των ομολογιών μεσαίας διαβάθμισης (mezzazine notes) της τιτλοποίησης καταγγελμένων ενυπόθηκων δανείων, ονομαστικής αξίας 7,4 δις. ευρώ project Cairo.

Όπως είναι γνωστό, με τη συμφωνία η εταιρεία Fps θα διαχειριστεί μη εξυπηρετούμενα ανοίγματα (ΝΡΕ’s) ύψους 26 δισ. ευρώ, και επικεφαλής της εταιρείας ως διευθύνων σύμβουλος θα είναι ο κ. Θόδωρος Καλαντώνης, ενώ στην εταιρεία έχει ήδη προγραμματιστεί να μεταφερθούν 1.200-1.300 εργαζόμενοι της Eurobank.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates