.

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ & ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΟΡΕΓΕΤΑΙ Η ΑΓΟΡΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Τα «κόκκινα ακίνητα» αναμένει η αγορά


Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια αναμένεται να βγουν μαζικά στην αγορά ακίνητα από τα κόκκινα δάνεια που μεταβιβάζουν τράπεζες, με τους επαγγελματίες να αναζητούν τους Έλληνες αγοραστές και επενδυτές που θα δώσουν στην ανάκαμψη που καταγράφεται στο ελληνικό real estate έναν μόνιμο χαρακτήρα.

Όπως τόνισε ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Hipoges Iberia Hellas, Ιωάννης Τεγόπουλος, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην αγορά τρία χαρτοφυλάκια μη εξυπηρετούμενων δανείων τα οποία είναι εξασφαλισμένα με 18.000 ακίνητα. Για αυτό θα πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος αυτά τα ακίνητα να διατεθούν, τόνισε.

Αυτό είναι και το βασικό ζήτημα το οποίo εξετάζουν και οι ξένοι επενδυτές που ενδιαφέρονται να τοποθετηθούν στην αγορά κόκκινων δανείων, σύμφωνα με τον Κλάρενς Ντίξον, γενικό διευθυντή και επικεφαλής για το τμήμα loan service της CBRE. «Η αγορά μη εξυπηρετούμενων δανείων είναι τελικά μια αγορά real estate. Δεν έχει σημασία το ποσοστό έκπτωσης που θα αγοράσει κάποιος ένα χαρτοφυλάκιο αν δεν υπάρχει κάποιος για να αγοράσει το τελικό προϊόν, δηλαδή τα ακίνητα», τόνισε, προσθέτοντας ότι αυτοί που τελικά θα αγοράσουν δεν είναι κάποιοι ξένοι αλλά κυρίως οι ντόπιοι. «Μέχρι τώρα δεν φαινόταν η έξοδος για όσους θα αγόραζαν ένα χαρτοφυλάκιο NPLs, τώρα έχει αρχίσει να δημιουργείται αυτή η αγορά», σημείωσε ο κ. Ντίξον.

ΠΗΓΗ-ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates