.

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ: 400€ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ;;;

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΤΟ ΠΑΡΟΝ", ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΛΑΜΒΑΝΕΙ 400€/ΜΗΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΗΛΙΚΙΑΣ... 
Την ίδια ώρα για τις φτωχές-άπορες ελληνικές οικογένειες που έχουν καταστραφεί από την πολιτική των μνημονίων δίνεται με αυστηριά κριτήρια μέσω του ΚΕΑ 200€ για κάθε μονοπροσωπο νοικοκυριό προσαυξημένο κατά 100€ για κάθε ενήλικο μέλος και 50€ για κάθε ανήλικο !!!
Εν ολίγοις βάσει αυτών μια 4μελή οικογένεια προσφύγων(2 ενήλικοι-2 παιδιά) λαμβάνει 1.600€ το μήνα ενώ μια αντίστοιχη ελληνική μόλις 400€ !!! 



Τι αποκαλύπτει το paron.gr :


400 ευρώ τον μήνα παίρνει κάθε πρόσφυγας

Επικίνδυνες εθνικά διαστάσεις παίρνει το Προσφυγικό (Μεταναστευτικό) και στο Μαξίμου χτύπησε… κόκκινος συναγερμός. Απόδειξη, το ότι ξαφνικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης όρισε προχθές ειδικό συντονιστή τον υφυπουργό Άμυνας, στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή, λόγω της εκρηκτικής κατάστασης που έχει δημιουργηθεί στην πρώτη γραμμή, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, που έχουν κατακλυσθεί από πρόσφυγες – μετανάστες. Με τους κατοίκους να είναι κυριολεκτικά στα κάγκελα και τις ροές να συνεχίζονται, αν και με μικρότερες αποστολές… 

Να υπογραμμίσουμε ότι ήδη έχει ορισθεί ο Γιώργος Κουμουτσάκος αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη για θέματα Μεταναστευτικής Πολιτικής, που σημαίνει ότι οι εξελίξεις παίρνουν ανησυχητικές διαστάσεις, αναγκάζοντας τον πρωθυπουργό να βάλει έναν «μάχιμο», τον στρατηγό Αλκιβιάδη Στεφανή, ως συντονιστή. Κάτι φοβάται το Μαξίμου… 

Και όλα αυτά με τις ροές προσφύγων – μεταναστών να συνεχίζονται, με μικρότερο μεν αριθμό αλλά με πλήρη σχεδιασμό, μέχρι του σημείου στις ακτές που πηγαίνουν οι βάρκες να τους περιμένουν ταξί, με τη βοήθεια των ΜΚΟ! Η κατάσταση δεν παύει να είναι εκρηκτική. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Χίου, όπου στις ε­γκαταστάσεις της ΒΙΑΛ, σε έναν χώρο που είναι μόλις για 1.100 άτομα, «ζουν» 5.500! Πρόκειται κυριολεκτικά για… σαρδελοποίηση, όπως μας έλεγαν Χιώτες. Η όλη κατάσταση, όμως, στα νησιά της πρώτης γραμμής έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το αύριο… 


400 ευρώ τον μήνα… 

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι κάθε πρόσφυγας, ανεξαρτήτως ηλικίας (παιδί, μεγάλος), παίρνει 400 ευρώ τον μήνα. Και αρκετοί τα στέλνουν στις οικογένειές τους που έχουν μείνει στον τόπο τους και τους φτάνουν για να ζουν καλύπτοντας τις βασικές ανά­γκες τους. 

Τα 400 ευρώ τον μήνα είναι πέραν του καθημερινού φαγητού και της πλήρους φαρμακευτικής και ιατρικής κάλυψης αν αρρωστήσουν. 

Να σημειωθεί ότι η αναποτελεσματικότητα της κυβέρνησης στο Μεταναστευτικό αποτυπώνεται και στα ευρήματα δημοσκόπησης της Pulse που προβλήθηκε από τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. Στο ερώτημα για τον τομέα στον οποίο τα πήγε καλύτερα η κυβέρνηση τις πρώτες 100 μέρες, από τους 100 πολίτες μόνον 1 (ένας) απάντησε στο Μεταναστευτικό. 

Με άλλα λόγια, το 99% των πολιτών πιστεύει ότι η πολιτική που εφαρμόζει η κυβέρνηση είναι αναποτελεσματική και κάθε άλλο παρά αντιμετωπίζει το πρόβλημα στον πυρήνα του. Το 30% θεωρεί ότι τα πήγε καλύτερα στα φορολογικά, το 10% στη δημόσια ασφάλεια, το 7% στις επενδύσεις, ενώ ένα 20% απάντησε ότι η κυβέρνηση δεν τα πήγε καλύτερα σε κανέναν τομέα.

paron.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates