.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΚΑΝΔΑΛΟ DANSKE BANK: ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ !!!

ΕΦΟΔΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΑΜΟΥΘ ΤΟΥ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΑΠΟ 200 ΔΙΣ ΕΥΡΩ
Την ίδια ώρα βρισκόταν νεκρός ο βασικός μάρτυρας+πρώην επικεφαλής της Danske Bank στο παράρτημα της Εσθονίας(μέσω του οποίου έγινε το ξέπλυμα) Αϊβαρ Ρέχε !!!
Θυμηθείτε και εδώ:



Αιφνιδιαστική έφοδο στα κεντρικά γραφεία της «αμαρτωλής» Deutsche Bank στη Φρανκφούρτη έκαναν χθες οι γερμανικές Αρχές, αναζητώντας περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπόθεση της Danske Bank.

Σύμφωνα με το Reuters, Γερμανοί εισαγγελείς ερευνούν το τελευταίο διάστημα κατά πόσον η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας εμπλέκεται σε σκάνδαλο νομιμοποίησης παράνομου χρήματος.

Όπως είναι ήδη γνωστό, η Danske Bank βρίσκεται υπό έρευνα σε διάφορες χώρες, μεταξύ των οποίων και στις ΗΠΑ, στη Δανία, στη Βρετανία και την Εσθονία, σχετικά με ύποπτες πληρωμές που ανέρχονται σε 200 δισ. ευρώ!

Την ίδια ώρα χθες βρέθηκε νεκρός ο πρώην επικεφαλής της Danske Bank στην Εσθονία, λίγες ημέρες μετά τη μυστηριώδη εξαφάνισή του. H αστυνομία αναζητούσε τον Αϊβαρ Ρέχε από τη Δευτέρα, οπότε εγκατέλειψε το σπίτι του στο Ταλίν.

Ο Ρέχε ήταν μάρτυρας στην εν εξελίξει έρευνα για τη νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες ενέργειες μέσω της τράπεζας και οι Aρχές φοβούνταν για τη ζωή του. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε πως το πτώμα του Ράχε βρέθηκε κοντά στο σπίτι του.

Όλη η περιοχή όμως γύρω από το αυτό είχε εξεταστεί διεξοδικά από την ημέρα της εξαφάνισής του. Ο Ρέχε ήταν επικεφαλής της εσθονικής μονάδας της Danske Bank από το 2007 έως το 2015.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates