.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

"ΟΜΟΛΟΓΙΑ" ΤΗΣ ΤτΕ: ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



«Τσουνάμι» πλειστηριασμών ακινήτων βλέπει η Τράπεζα της Ελλάδας το επόμενο διάστημα.

Η άποψη αυτή διατυπώθηκε από τον προϊστάμενε του Τμήματος Ακινήτων της ΤτΕ, κ. Αθανάσιο Βαλασόπουλο, ο οποίος βρέθηκε ως μάρτυρας της διοίκησης της ΤτΕ για την πώληση ακινήτων - φιλέτων στο Παλαιό Φάληρο.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι το τσουνάμι των πλειστηριασμών έχει ξεκινήσει από τη Θήβα και ακόμη δεν έχει εκδηλωθεί στο σύνολό του.

Επικαλέστηκε έρευνες εταιρειών που δείχνουν άνοδο των τιμών των ακινήτων, τις οποίες δεν υιοθέτησε και διευκρίνισε και αυτές αφορούν τις ζητούμενες τιμές και την προσδοκία των πωλητών , αλλά δεν υπάρχουν συμβόλαια με αυτές τις τιμές.

Ο κ. Βαλασόπουλος υπερασπίστηκε τη διοίκηση για την πώληση του ακινήτου στο Παλαιό Φάληρο, λέγοντας ότι είναι δίκαιο το τίμημα που κατέβαλε η ισραηλινή εταιρεία, φτάνοντας 12,7 εκατ. ευρώ για μία έκταση 4 στρέμματα.

Σήμερα συζητήθηκαν στο Πρωτοδικείο της Αθήνας τα ασφαλιστικά μέτρα των συνταξιούχων της ΤτΕ, με σκοπό την ακύρωση μεταβίβασης - πώλησης του ακινήτου.

Να σημειωθεί ότι ο δικηγόρος Παναγιώτης Σαπουντζάκης επικαλέστηκε δημοσιεύματα του bankingnews.gr για την υπόθεση, υποστηρίζοντας ότι οικόπεδα και ακίνητα στο Παλαιό Φάληρο με θέα τη θάλασσα, πωλούνται 3.500 - 5.000 ευρώ το τ.μ. την ώρα που η διοίκηση της ΤτΕ πουλάει το οικόπεδο με μέτωπο στην παραλιακή προς 2.700 το τ,μ.

Η απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται τους επόμενους δύο μήνες και στο ενδεχόμενο που δικαιωθούν οι συνταξιούχοι, θα ακυρωθεί το συμβόλαιο μεταβίβασης προς την ισραηλινή εταιρεία.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates