.

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΜΕ YELLOWS, ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ...ΜΠΟΛΙΚΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ Η ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΠΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!


Με...τραπεζική ελεημοσύνη προσπαθούν να ισοφαρίσουν τα εγκλήματα σε βάρος των Ελλήνων δανειοληπτών και φορολογουμένων

Τι σχεδιάζει κάθε τράπεζα όπως μεταδίδει το insider.gr :

Εθνική Τράπεζα: Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες, οι δανειολήπτες που εξυπηρετούν τουλάχιστον πέντε χρόνια το στεγαστικό τους δάνειο, θα τύχουν επιβράβευσης με τους εξής τρόπους:
· Επιστροφή 5% επί των συνολικών ετήσιων τόκων, η οποία θα καταβάλλεται τον Ιανουάριο κάθε έτους.
· Επιβράβευση επιπλέον 2% με πόντους go4more στις καθημερινές συναλλαγές σε σουπερμάρκετ και βενζινάδικα.

Τράπεζα Πειραιώς: Τον τελευταίο χρόνο, η τράπεζα έχει συνδέσει το πρόγραμμα επιβράβευσης Yellows με τα ενήμερα στεγαστικά και καταναλωτικά δάνεια, ώστε για την έγκαιρη καταβολή ενός ευρώ δόσης, να ανταμείβεται με ένα Yellow. Η εξαργύρωση των πόντων γίνεται στα POS των συνεργαζόμενων εμπόρων, στην υπηρεσία yellowday, σε δωροεπιταγές και σε yellow experiences.

Eurobank: Έτοιμη να κάνει το βήμα είναι και η Eurobank η οποία εξετάζει τον βέλτιστο δυνατό τρόπο για να ανταμείψει τους συνεπείς οφειλέτες της. Αυτό ήταν, άλλωστε, και το νόημα της πρόσφατης αναφοράς του CEO Φωκίωνος Καραβία που υπογράμμισε ότι περισσότεροι από τους μισούς οφειλέτες συνέχισαν να πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια της κρίσης, αφήνοντας ανοιχτό το παράθυρο για λήψη ανάλογων μέτρων μετά το καλοκαίρι.

Είναι σαφές ότι η επιβράβευση κοστίζει για την τράπεζα, την ίδια ώρα όμως καλλιεργεί την κουλτούρα πληρωμών -η οποία, φαίνεται, πως είναι ακόμη πιο σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος που χρηματοδοτεί, με τη σειρά του, την πραγματική οικονομία της χώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates