.

Τρίτη 23 Ιουλίου 2019

ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΩΔΙΑ: ΔΙΝΟΥΝ ΑΔΕΙΕΣ & ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΜΕ ΠΟΙΝΕΣ ΚΑΘΕΙΡΞΗΣ...50 ΧΡΟΝΙΑ & ΑΝΩ !!!!



Δουλέμποροι με 50 χρόνια κάθειρξη στη πλάτη…ελεύθεροι !!!


Άδεια σε βαρυποινίτη αλλοδαπό που εκτίει ποινή κάθειρξης 55 ετών, για παράνομη μεταφορά μεταναστών από την Τουρκία προς τα Ελληνικά νησιά, παρόλο που δεν είχε μόνιμο τόπο κατοικίας και παρά την απορριπτική απόφαση του εισαγγελέα, έδωσε το Συμβούλιο των Αγροτικών Φυλακών Κασσαβέτειας, με αποτέλεσμα να μην επιστρέψει μετά την άδειά του και να θεωρείται πλέον δραπέτης. Ο κρατούμενος είχε καταδικαστεί από Εφετείο νησιού του Αιγαίου σε συνολική ποινή κάθειρξης 55 ετών, για μεταφορά παράνομων μεταναστών από τα παράλια της Τουρκίας προς τα Ελληνικά νησιά, είναι κρατούμενος εδώ και περίπου επτά χρόνια, μεταφέρθηκε στις φυλακές Κασσαβέτειας και τον περασμένο Απρίλιο υπέβαλε αίτημα άδειας.

Στο αίτημα ο βαρυποινίτης δεν δήλωσε ως τόπο κατοικίας σπίτι φιλικού του προσώπου ή συγγενούς του, αλλά ένα ξενοδοχείο του Βόλου (…) και παρά την απορριπτική πρόταση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Βόλου, τελικά του χορηγήθηκε άδεια και φυσικά ο αλλοδαπός μετά τη λήξη της δεν επέστρεψε στη φυλακή, αλλά εξαφανίστηκε.

Τελικά, αν και συνήθως τέτοια αιτήματα απορρίπτονται, για να μη γίνονται αποδράσεις, άγνωστο γιατί, το αίτημα του κρατούμενου εγκρίθηκε, με αποτέλεσμα να μην επιστρέψει μετά τη λήξη της άδειάς του στη φυλακή και θεωρείται πλέον δραπέτης.

Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, σε βάρος του αλλοδαπού δραπέτη, η Εισαγγελία σχημάτισε δικογραφία, μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής έρευνας, πλημμεληματικού χαρακτήρα και σε περίπτωση που συλληφθεί θα καθίσει στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, κατηγορούμενος για απόδραση.

Φυλακές Βόλου: Αποφυλακίστηκε σε…τέσσερις μήνες έχοντας ποινή 50 ετών!

Τα παράδοξα του Ελληνικού σωφρονιστικού συστήματος ανέδειξε η αποφυλάκιση ενός νεαρού από τη Βουλγαρία, που εξέτισε συνολική ποινή φυλάκισης 50 ετών, σε χρόνο – ρεκόρ τεσσάρων μηνών (!!!), λόγω συγχώνευσης των ποινών, με βάση το νόμο Παρασκευόπουλου, για αποσυμφόρηση των φυλακών. Ο λόγος για έναν 22χρονο από τη Βουλγαρία, που ήταν βαρυποινίτης και ενώ προφυλακίστηκε στις 20 Μαρτίου, χθες, τέσσερις μήνες μετά, αποφυλακίστηκε αφού παρέμεινε έγκλειστος στις φυλακές, λόγω συγχώνευσης ποινών με το νόμο Παρασκευόπουλου.

Ο νεαρός είναι καταδικαστεί σε 50 χρόνια φυλάκιση για μεταφορά λαθρομεταναστών, θα εξέτιε τα 10 χρόνια και προφυλακίστηκε στις 20 Μαρτίου 2019. Χθες αποφυλακίστηκε, αλλά συνελήφθη ξανά από τους αστυνομικούς, με βάση εισαγγελική διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, προκειμένου να απελαθεί, καθώς κρίνεται ότι η συμπεριφορά του, αποτελεί σοβαρή απειλή για την κοινωνία.

Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου συνελήφθη χθες το μεσημέρι 36χρονος καθώς κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. όχημα στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.

πηγη


Και να ήταν η πρώτη φορά που έδωσαν άδεια σε δουλέμπορο και την κοπάνησε...πέρσι τέτοια εποχή μια από τα ίδια. Αλλά τίποτα δεν άλλαξε & τίποτα δεν αλλάζει για να σοβαρευτεί επιτέλους αυτή η χώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates