.

Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ: ΛΟΥΚΕΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΑΔΕ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΣΕΦ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ !!!




Μάθανε πως φοροδιαφεύγουμε...πλακώσανε και οι Τούρκοι


Έκλεισαν για ενα 2ημερο το εστιατόριο Nusret του Τούρκου chef, Salt Bae στο «νησί των Ανέμων» οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ για 34 αποδείξεις αξίας 25 800 που δεν κόπηκαν.Για να καταλάβεις το μέγεθος της εισφοροδιαφυγής αν λέμε αν κάθε ημέρα δεν κοψεις 30-35 αποδείξεις και τις πολλαπλασιάσεις τον μήνα μας κάνουν 750.000 περίπου ευρώ.Φανταστείτε το όργιο εισφοροδιαφυγής που γίνεται οχι μόνο στη Μύκονο αλλά σε όλη την επικράτεια.Και η ποινή είναι μόνο 2 ημέρες!!!

Λουκέτο για 48 ώρες έβαλαν χθες οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο εστιατόριο, Nusret, του διάσημου Τούρκου chef, Salt Bae, στη Μύκονο.

Οι ελεγκτές βρέθηκαν στο εστιατόριο το βράδυ της Τρίτης, και παρέμειναν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει 34 αποδείξεις, συνολικής αξίας 25.800 ευρώ. 

Ο πρώην Τούρκος κρεοπώλης, νυν μεγαλοεπιχειρηματίας στην εστίαση, Νουσρέτ Γκιοκτσέ γνωστός ως Salt Bae ήρθε σε συμφωνία με τον όμιλο Nammos προκειμένου να συνεργαστούν στη δημιουργία του 14ου εστιατορίου που φέρει την υπογραφή Νουσρέτ, πριν από λίγες ημέρες.

Ο Salt Bae που έγινε παγκοσμίως γνωστός μέσω των social media εξαιτίας του ιδιαίτερου τρόπου που αλατίζει τα κρέατα του, κίνηση που λάτρεψαν προσωπικότητες από όλο τον κόσμο δημιουργώντας το αδιαχώρητο στα μαγαζιά του σε Κωνσταντινούπολη, Νέα Υόρκη, Μαϊάμι και Μέση Ανατολή, είχε βολιδοσκοπήσει από πέρυσι το καλοκαίρι τους ιδιοκτήτες του Ομίλου Nammos με την προοπτική να συνεργαστούν σε κάποιο από τα μαγαζιά τους, κάτω από την ομπρέλα της ελληνικής επιχείρησης. 

Πριν από μερικούς μήνες συμφώνησαν να στεγά
σουν το Nusret Mykonos στο πρώην Casa Tu που βρίσκεται πάνω από τη Χώρα, σε ειδυλλιακό σημείο με θέα όλο το νησί και το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates