.

Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ "ΣΦΑΓΗ": ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΟΡΑΤΟΡΙΟΥΜ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html




Φουλ επίθεση τραπεζών+funds στους δανειολήπτες

Το άτυπο μορατόριουμ στους πλειστηριασμούς βαίνει προς το τέλος του καθώς στις αρχές Ιουλίου θα λειτουργήσει ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη ρύθμιση των “ κόκκινων” δανείων.

Από τότε και μετά όσοι υπερήμεροι δανειολήπτες δεν υποβάλουν αίτηση ρύθμισης , θα δουν το ακίνητο τους να βγαίνει σε πλειστηριασμό ανεξαρτήτως αξίας ή περιουσιακής κατάστασης.

Η πλατφόρμα θα οδηγήσει στην αποκάλυψη των στρατηγικών κακοπληρωτών οι οποίοι είναι πολλοί. Όπως προκύπτει από τα στοιχεία των Ειρηνοδικείων , μία στις δύο αιτήσεις υπαγωγής στο νόμο Κατσέλη απορρίπτεται. 

Παράλληλα, οι τράπεζες και οι εταιρείες που έχουν αναλάβει τη διαχείριση των “κόκκινων “ δανείων ετοιμάζουν νέες προτάσεις προς τους δανειολήπτες που βρίσκονται σε δυσκολία εξυπηρέτησης των δανείων τους και έχουν δοκιμαστεί στο εξωτερικό.Μεταξύ άλλων θα προτείνουν την παράδοση του ακινήτου στην τράπεζα και την παραμονή τους σε αυτό ως ενοικιαστές...


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates