.

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΞΟΔΕΨΕ 700.000€ ΜΕΣΑ Σ΄ΕΝΑ...ΑΠΟΓΕΥΜΑ !!!

ΕΔΩΣΕ 34.000€ ΓΙΑ...ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
Είναι σύζυγος του πρώην προέδρου της κρατικής Διεθνούς Τράπεζας του Αζερμπαϊτζάν, Jahangir Hajiyev, που βρίσκεται τώρα στη φυλακή εκτίωντας ποινή 15ετούς κάθειρξης για απάτη και υπεξαίρεση !!!




Η Zamira Hajiyeva ξόδεψε 700.000 ευρώ, δηλαδή όσα ο μέσος Έλληνας δεν θα δει ποτέ εκτός και αν κερδίσει το τζόκερ, σε ένα μόλις απόγευμα!


Η Hajiyeva ξόδεψε 18 εκατ. λίρες σε πολυτελή κοσμήματα, ρούχα διάσημων σχεδιαστών και αρώματα από τα Harrods στο Λονδίνο.

Σε μία ημέρα ξόδεψε 700.000 ευρώ στο πασίγνωστο πολυκατάστημα του Λονδίνου, εκ των οποίων τα 34.000 μόνο για σοκολάτες!

Επίσης 6,5 εκατ. ευρώ σε κοσμήματα Boucheron και Cartier και εξαψήφια ποσά σε πολυτελείς οίκους μόδας όπως Dennis Basso, Celine, Fendi και Christian Dior.

Η 55χρονη είναι σύζυγος του τραπεζίτη του Αζερμπαϊτζάν Jahangir Hajiyev, που βρίσκεται στη φυλακή, μετά από έλεγχο της Εθνικής Υπηρεσίας Εγκλήματος (NCA), όταν τέθηκε σε ισχύ ο λεγόμενος νόμος κατά της διαφθοράς στη χώρα πέρυσι.

Ο νόμος αυτός, επιτρέπει στις Αρχές να κατάσχουν και να ρευστοποιήσουν τα περιουσιακά στοιχεία πλούσιων αλλοδαπών που δεν μπορούν να αποδείξουν την προέλευση των χρημάτων τους.

Η σύζυγος Hajiyeva βρέθηκε στο επίκεντρο δύο ερευνών τον Οκτώβριο όταν ούτε εκείνη ούτε ο άνδρας της μπορούσαν να εξηγήσουν πώς κατάφεραν να αγοράσουν ένα σπίτι αξίας 13 εκατ. ευρώ στο Νάιτσμπριτζ και μία λέσχη γκολφ 12 εκατ. ευρώ στο Άσκοτ.





Οι συναλλαγές που συνδέονται με τρεις κάρτες επιβράβευσης των Harrods και 35 πιστωτικές κάρτες που εκδίδονται από την τράπεζα του συζύγου της, εκτείνονται σε... 95 σελίδες!

Και συνεχίζουμε με τη λίστα εξόδων της κυρίας Hajiyeva! Ξόδεψε 4,5 εκατ. ευρώ σε κοσμήματα Boucheron, 2 εκατ. σε ρολόγια και κοσμήματα Cartier και πάνω από 1 εκατ. στο τμήμα παιχνιδιών του Harrods.

Σπατάλησε επίσης εκατοντάδες χιλιάδες λίρες σε ρούχα επώνυμων σχεδιαστών.

Η σοκολάτα που αγόρασε για 34.000 ευρώ ήταν της βελγικής γκουρμέ αλυσίδας Godiva ενώ σε άλλη περίπτωση έδωσε πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ σε κρασί και αναψυκτικά!

Σε μια άλλη, ξεπέρασε τις 2.400 ευρώ σε κρασί και οινοπνευματώδη, με τη ... μία!

Ο σύζυγός της ήταν πρόεδρος της κρατικής Διεθνούς Τράπεζας του Αζερμπαϊτζάν από το 2001 έως την παραίτησή του το 2015 και καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης για απάτη και υπεξαίρεση.

Η Hajiyeva δεν εμπλεκόταν στα εγκλήματα του συζύγου της και έτσι έλαβε άδεια παραμονής επ' αόριστον στο Ηνωμένο Βασίλειο το 2015, αλλά τώρα αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο έκδοσης στο Αζερμπαϊτζάν για καταγγελίες περί υπεξαίρεσης.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates