.

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΛΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Τραπεζίτες: Βιάζονται για εκλογές


Πρόωρες βουλευτικές εκλογές τον Μάιο ή έστω στις αρχές Ιουνίου εύχονται οι τραπεζίτες και μιας που δεν μπορούν (;) να επηρεάσουν τις πολιτικές εξελίξεις, προσπαθούν να πείσουν πολιτικούς και άλλους παράγοντες ότι, όσο νωρίτερα έχουμε εκλογές τόσο το καλύτερο.

Τι κρύβεται πίσω από αυτό; Οι πλειστηριασμοί, που τις τελευταίες βδομάδες δεν είναι και στο φόρτε τους. Πράγματι, ψάχνοντας το δελτίο των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών μέχρι τον Μάιο, βρήκα κάτι... ψιλολόγια. Μόνο δύο μεγάλοι πλειστηριασμοί φαίνεται να προχωρούν: Ο πρώτος έχει να κάνει με τον άλλοτε κραταιό στον χώρο των ενδυμάτων όμιλο των αδελφών Γλου και ο δεύτερος με τη θλιβερή κατάληξη (με ευθύνη και των τραπεζών) του ομίλου Λαϊνόπουλου. 

Οι τράπεζες φοβούνται ότι, αν μπούμε σε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο μέχρι τον Οκτώβριο, θα αναγκαστούν να «παγώσουν» όλους τους σοβαρούς και «επικίνδυνους» πλειστηριασμούς, για ακόμη έξι μήνες.

Αντίθετα, αν πάμε σε πρόωρες εκλογές άμεσα, τον Οκτώβριο θα είναι έτοιμες να στήσουν τα «εκτελεστικά αποσπάσματα»!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates