.

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

ΟΙ ΙΕΡΟΔΟΥΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗ !!!

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ - ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ !!!
Στην ΥΠΕΡΒΑΣΗ, επειδή τους πήραμε έγκαιρα χαμπάρι, φροντίσαμε να προσαρμόσουμε τα δικόγραφα των ανακοπών στις διαταγές πληρωμής, ακόμη και στην τελευταία αυτή αθλιότητα του νομοθέτη, δλδ των βουλευτών, που εσείς, οι δανειολήπτες, τους κάνετε με την ψήφο σας νταλαβερτζήδες των τραπεζών !!! 



Το σχόλιο του επικεφαλής νομικού της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, Δικηγόρου πΑΠ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟΥ, που ανέδειξε το ζήτημα 

1ον) Στην αιτιολογική έκθεση ορίζεται ότι: Αναφορικά με τα χρηματοδοτικά ιδρύματα που λειτουργούν στο εξωτερικό, ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ότι η εισφορά επιβαρύνει μόνον τα φ.π. ή ν.π. που είναι υπόχρεα για υποβολή φορολογικής δηλώσεως ... (Διευκρινίζεται = δεν τίθεται θέμα αναδρομικότητας.Τίθεται θέμα ορισμού του όρου ως δηλωτικού. Τέρμα το θέμα διαφάνειας. Έχει διευκρινιστεί ότι υφίσταται η εισφορά και υπόχρεοι είναι οι αφμίτες στην Ελλάδα {φ.π. ή ν.π όπου ν.π. και τράπεζες}. Είναι δηλωτικός πλέον ο όρος της επιβάρυνσης. Δεν τίθεται θέμα αναδοχής χρέους ή απλής υπόσχεσης ελευθερώσεως) 

2ον)Το ότι οι απαιτήσεις που μεταβιβάζονται στα funds διατηρούν τον τραπεζικό τους χαρακτήρα έχει ΗΔΗ ρυθμιστεί από το άρθρο 1 του Κεφαλαίου Α του ν.4254/2015 (Α΄176) σύμφωνα με το οποίο οι μεταβιβαζόμενες απαιτήσεις από δάνεια και πιστώσεις λογίζονται ως τραπεζικές και μετά τη μεταβίβασή τους

ΣΕ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ:



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates