.

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΣ (ΤτΕ): Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗ !!!

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑΣΕΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΣ ΤΗΝ ΕΤΕ
Για οδηγίες ΚΛΙΚ εδώ:



Ο Γ. Πάσχας υποστήριξε ότι «ουδέποτε είχα ή έχω ληξιπρόθεσμη οφειλή από δάνειο σε οποιαδήποτε τράπεζα» σχετικά με την αποκάλυψη ότι έλαβε ενδοϋπηρεσιακά θαλασσοδάνεια άνω των 800.000 ευρώ, το 2007, από την Εθνική Τράπεζα χωρίς να καταβάλλει ούτε σεντ του ευρώ και για αυτό διώκεται.

Καταπέλτης η απάντηση του "πύραυλου" Πολάκη : 

Δηλαδη ο εισαγγελεας που σου ασκησε κακουργηματικη διωξη για τρια δανεια αρθροιστικου υψους 800.000 ευρω περιπου, αποδεικνυοντας πως δεν εχεις γυρισει πισω ουτε μισο ευρω, τα οποια πηρες εναντι μετοχων και καλα (που απο 44 ευρω εχουν πεσει στο 1 ευρω αξια ) που επρεπε να τα γυρισεις σε 12 μηνες και παιρνεις δεκα χρονια παρατασεις χωρις να δινεις ουτε τους τοκους ,που δεν εβαλες καμια αλλη εξασφαλιση…δηλαδη αυτος ο εισαγγελεας διαφθορας ειναι ψευτης, δεν ξερει τι του γινεται η ειναι εγκαθετος του ΣΥΡΙΖΑ;;;
Εχει και ΘΡΑΣΟΣ ο κυριος “διευθυντης εποπτευομενων φορεων” της Τραπεζας της Ελλαδας!!!! ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΥΡΙΕ ΠΑΣΧΑ …..Πεστο και στο Στουρναρα»


Ο πρώην ελεγκτής της Εθνικής Τράπεζας έλαβε το 2007 τρία ενδοϋπηρεσιακά δάνεια από την Εθνική Τράπεζα με προκλητικά ευνοϊκούς όρους και μη αποπληρωμή. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα δάνειο 590.583, ένα 119.053 και ένα 92.450 ευρώ, χωρίς να αποπληρώνει κανένα εξ αυτών, προκαλώντας το ερώτημα για το αν οι ελεγχόμενοι στενοί συνεργάτες του διοικητή της ΤτΕ μπορούν να ασκούν έλεγχο. Προκαλείται, επίσης, το ερώτημα για το πώς τα ακαριαία αντανακλαστικά του Γ. Στουρνάρα ενεργοποιούνται για υποθέσεις που αφορούν «πολιτικούς του αντιπάλους», ενώ οι διώξεις στο περιβάλλον του δίνουν και παίρνουν με εκείνον να σφυρίζει αδιάφορα.

Να τονιστεί ότι πρόκειται για τον δεύτερο στενό συνεργάτη του διοικητή της ΤτΕ που διώκεται. Υπενθυμίζεται ότι ποινικές διώξεις έχουν ασκηθεί και κατά του διευθυντή της διεύθυνσης χρηματοπιστωτικής σταθερότητας της Τράπεζας της Ελλάδος, Σπ. Παντελιά, ο οποίος εμπλέκεται στη σκανδαλώδη υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Πλέον, ο κ. Στουρνάρας πρέπει να αποσαφηνίσει αν προτίθεται να πράξει όσα έπραξε για το νόμιμο δάνειο Πολάκη και στην περίπτωση της παρανομίας του στενού του συνεργάτη.
Μετά τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΣ κατακτά επάξια την 3η θέση στο βιβλίο Γκίνες των ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΚΑΚΟΠΛΗΡΩΤΩΝ !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates