.

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ;;; ΑΝΑΚΡΙΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ VS Μ.ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑ ΠΟΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ;;;



Ισχύει ότι έχει ζητήσει να διωχθεί για απείθεια όπως έγραφε το dikografies.blogspot.com στις 16/2 φωτογραφίζοντας την υπόθεση ;;; Ποια ή ποιές δικογραφίες που εκκρεμούν από το 2014(!!!) αφορά το πόρισμα που καθυστερεί και εμπλέκονται ποινικά κρατικοί αξιωματούχοι ;;;



Όπως έγραφε χαρακτηριστικά:

«Ανακριτής Διαφθοράς, με έγγραφο του, που απέστειλε στην Εισαγγελία του ΑΠ, ζήτησε να διωχθεί ποινικά, για το αδίκημα της απείθειας, κορυφαίο στέλεχος ανεξάρτητης Αρχής, που έχει διοριστεί από τον πρωθυπουργό, ενώ έχει στενούς δεσμούς με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανακριτής Διαφθοράς, ο οποίος κάνει εξαιρετικά τη δουλειά του, "κληρονόμησε" από τον προκάτοχό του, που υπηρετούσε πριν από εκείνον στο ίδιο γραφείο, σημαντικές δικογραφίες, οι οποίες αφορούν υποθέσεις με εμπλεκόμενους ποινικά κρατικούς αξιωματούχους.

Για να προχωρήσει τις έρευνες του, στις δικογραφίες αυτές, που εκκρεμούν από το 2014, ο ανακριτής έχει ζητήσει ένα πόρισμα από την Ανεξάρτητη Αρχή, στην οποία προΐσταται το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Αντί όμως να του σταλεί, όπως ορίζει ο νόμος το έγγραφο, που περιμένει, η απάντηση απο το στέλεχος της Αρχής είναι αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Και δεν φτάνει αυτό.


Αντίθετα, το διορισμένο από τον πρωθυπουργό στέλεχος της Αρχής, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις του ανακριτή, δεν του επιστρέφει ούτε τα συνημμένα έγγραφα της δικογραφίας του, γιά να προχωρήσει ο άνθρωπος την ανάκριση.

Αντίθετα το ισχυρό στέλεχος κρατάει και τα έγγραφα της δικογραφίας στην υπηρεσια του.
Είδε κι από... είδε ο ανακριτής Διαφθοράς και ανέθεσε το πόρισμα στους ελεγκτές άλλου διωκτικού μηχανισμού, ενώ παράλληλα ζήτησε τη δίωξη για απείθεια του στελέχους της Αρχής, που όπως μαθαίνουμε, επικαλείται ότι, εκ του νόμου έχει το ακαταδίωκτο!

θα επανέλθουμε...»


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates