.

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΕΕ...ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ !!!



Θυμάστε πώς κατέστρεφαν οι ψαράδες τις βάρκες τους, οι αμπελουργοί τα αμπέλια τους και οι καπνοκαλλιεργητές τα καπνά τους για να πάρουν τα τιποτένια χαρτζιλίκια των Ευρωπαίων, για να τα φάνε στη συνέχεια κι έπειτα να πεινούν; Το ίδιο σχεδιάζεται και για τους κτηνοτρόφους. Να παρατήσουν τις στάνες τους αντί 30 αργυρίων, ούτως ώστε να μην παράγουμε ούτε... μπριζόλα και στον επόμενο εκβιασμό της χώρας από τους αντιπαθέστατους οινόφλυγες υπαλλήλους των Γερμανών να μας απειλούν ότι θα πεινάσουμε διότι δεν παράγουμε κτηνοτροφικά προϊόντα, και αν βγούμε από το ευρώ δεν θα μας πουλάνε ούτε κονσέρβα (μια και η δραχμή δεν θα «αξίζει τίποτα»).

Σχετική με τα παραπάνω είδηση δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Agrenda», όπου αναφέρθηκαν τα εξής: «Οι Βρυξέλλες εξετάζουν ενδελεχώς την κατάρτιση ενός προγράμματος που θα δώσει την ευκαιρία στους παραδοσιακούς κτηνοτρόφους να “κλείσουν” την επιχείρηση, εισπράττοντας σε αντιστάθμισμα και για κάποιο διάστημα μια αξιόλογη αποζημίωση.

Φαίνεται πως οι κοινοτικοί εκτιμούν ότι οι ενισχύσεις που λαμβάνουν εδώ και χρόνια οι Eλληνες κυρίως αιγοπροβατοτρόφοι κοστίζουν ακριβά στον κοινοτικό προϋπολογισμό, ενώ παράλληλα δυσκολεύουν τις γαλακτοκομικές και άλλες επιχειρήσεις του ευρωπαϊκού Βορρά να κινηθούν με μεγαλύτερη άνεση στην αγορά των γαλακτοκομικών και της φέτας».

Σωστή εθνική αντίδραση σε αυτό είναι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ να μην πάρει τα πρόσκαιρα επιδόματα των Ευρωπαίων και να ασχοληθούν με την κτηνοτροφία ακόμα περισσότεροι Eλληνες. Αν δεν γίνει αυτό, αν δεν στραφούμε ξανά στην παραγωγή, ο ένας μετά τον άλλον δεν θα διαβάζουμε ειδήσεις, αλλά θα γίνουμε είδηση. Θα μας δείχνουν τις περιόδους των γιορτών οι ανθελληνικοί τηλεοπτικοί σταθμοί όταν θα παίρνουμε, ως άστεγοι, πένητες, επαίτες και ακτήμονες, τα «γεύματα αγάπης» των φιγουρατζήδων δισεκατομμυριούχων και των διεφθαρμένων δημάρχων και πολιτικάντηδων και των χρυσοπληρωμένων ΜΚΟ που θα θέλουν να δικαιολογήσουν έξοδα.

Καλύτερα να διαβάζεις, να ακούς και να παρακολουθείς ειδήσεις παρά να γίνεις η είδηση - και μάλιστα για τον χειρότερο δυνατό λόγο.

Του Παναγιώτη Λιάκου


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates