.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ: ΤΟ COLPO GROSSO ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΤΑ FUNDS & ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html





Οι ξένοι τραπεζικοί γύπες-καρχαρίες προωθούν την υφαρπαγή χιλιάδων ακινήτων μέσα από διαδικασίες κάλπικων ηλεκτρονικών πλειστηριασμών 120.000 ακινήτων στα επόμενα 2-3 χρόνια.Στους πλειστηριασμούς περιλαμβάνονται κατοικίες, επιχειρήσεις, γραφεία, ξενοδοχεία, αποθήκες, οικόπεδα, γεωτεμάχια, αλλά και κινητά περιουσιακά στοιχεία όσων χρωστούν σε τράπεζες, Δημόσιο ή και σε ιδιώτες.

Μόνο το τελευταίο 3μηνο του 2018 είχαν αναρτηθεί για να διενεργηθούν σχεδόν 4.000.Από αυτούς, 3.776 αφορούσαν ακίνητα μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονταν 601 κατοικίες, 12 ξενοδοχειακές μονάδες και 145 καταστήματα, ενώ τη λίστα συμπλήρωναν γραφεία, οικόπεδα, βιομηχανικά και βιοτεχνικά κτίρια, αγροτεμάχια κ.ά. Σχεδόν οκτώ στα δέκα ακίνητα που εκποιήθηκαν κατέληξαν στα χέρια των τραπεζών και λίγα είναι αυτά που βρίσκουν αγοραστή.Οι υπόλοιποι πλειστηριασμοί είτε κηρύσσονται άγονοι.
Το πρώτο εξάμηνο του 2019, προωθείται άμεσα η επιτάχυνση της όλης κάλπικης διαδικασίας, με δεδ
ομένο ότι, όλα γίνονται με οδηγίες – εντολές των κατοχικών δυνάμεων της χώρας.

Το “crosso colpo” για την υφαρπαγή των ακινήτων Ελλήνων πολιτών από τους τραπεζικούς γύπες-καρχαρίες 

Στην πράξη οι τραπεζικοί γύπες-καρχαρίες μετέρχονται το ακόλουθο “κόλπο” για την υφαρπαγή ακινήτων με ελάχιστο κόστος για τους ίδιους και αποκομιδή τεράστιων κερδών. Βγάζουν σε πλειστηριασμό με συνοπτικές διαδικασίες υπερχρεωμένα ακίνητα και επιχειρήσεις σε υψηλές τιμές, με συνέπεια κανένας ή ελάχιστοι ενδιαφερόμενοι να μπορούν να συμμετάσχουν. Έτσι, οι περισσότεροι πλειστηριασμοί κηρύσσονται άγονοι και τα συγκεκριμένα ακίνητα περιέχονται στην ιδιοκτησία των τραπεζών.

Στη συνέχεια, οι τράπεζες τις συγκεντρώνουν σε ένα συνολικό πακέτο, το οποίο το πουλούν σε ημέτερους funds-γύπες, έναντι υποπολλαπλάσιων τιμών, στο 1/10 ή στο 1/20 ή της αξίας τους. Έτσι ένα ακίνητο αξίας λχ. 100.000 ευρώ, περιέρχεται στην ιδιοκτησία της παρέας των “αρπακτικών καρχαριών”, έναντι 1.000 ή 2.000 ευρώ. Ακίνητα αξίας 1.000.000 υφαρπάζονται με μόλις 10.000 ή 20.000 ευρώ!Τρελά κέρδη.

Τόσο απλά, εύκολα και πρακτικά, η περιουσία των Ελλήνων πολιτών και επιχειρηματιών που χτίστηκε με μόχθο και ιδρώτα, υφαρπάζεται από τις τράπεζες και τα κοράκια των αγορών που είναι όλοι τους ξένοι, με αρωγό τις προδοτικές νομοθετικές ρυθμίσεις της μνημονιακής και μεταμνημονιακής κατοχής.Και όλα αυτά γιατί οφείλουμε υποταγή στο “πάση θυσία στο ευρώ”…


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates