.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η ΕΤΕ ΕΚΟΨΕ ΤΟ ΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΧΡΥΣΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ !!!

ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ(ΚΑΙ ΚΑΛΑ) ΝΑ ΚΟΨΕΙ Η ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...Η ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ 630.000€ ΝΕΑ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΕΛΗ ΟΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΗΣ...
Ρε ποιους κοροϊδεύετε ;;;





Ο πρόεδρος της Εθνικής τράπεζας Κώστας Μιχαηλίδης προσπαθεί να βάλει τέλος σε αποφάσεις που έχουν ληφθεί στο παρελθόν και αφορούν το καθεστώς προνομίων των προηγούμενων διοικήσεων προέδρων και διευθύνοντων συμβούλων.

Ένα καθεστώς παραλογισμού που ορθώς η διοίκηση της Εθνικής αποφασίζει να κόψει οριστικά. 

Ο Μιχαηλίδης σε συνεργασία με τον CEO της τράπεζας Π. Μυλωνά λοιπόν διέγνωσαν ότι η Εθνική τράπεζα πληρώνει κατά τρόπο – απαράδεκτο – αυτοκίνητο, ασφάλεια και γραμματέα στους πρώην προέδρους και διευθύνοντες συμβούλους της Εθνικής τράπεζας. 

Μια παλιά και σίγουρα παρωχημένη απόφαση της Εθνικής πριμοδοτούσε όσους προέδρους ή CEO αποχωρούσαν από την τράπεζα και δεν είχαν εν συνεχεία κάποια έμμισθη εργασία…να λαμβάνουν δια βίου, προσέξτε δια βίου, προνόμια τα οποία πλήρωνε και πληρώνει η Εθνική τράπεζα. 

Έτσι λοιπόν οι πρώην CEO και Πρόεδροι που δεν έχουν έμμισθη εργασία αλλά π.χ. διατηρούν θέσεις σε διοικητικά συμβούλια…λαμβάνουν παροχές που τουλάχιστον μπορούν να θεωρηθούν απαράδεκτες, προκλητικές και αντίθετες με την τρέχουσα κατάσταση στην οποία διάγει η Εθνική τράπεζα. 

Δεν μπορεί να αδυνατεί να πληρώνει το χρεοκοπημένο* ΛΕΠΕΤΕ και ταυτόχρονα να πληρώνει ασφάλεια και οδηγό για τις πρώην διοικήσεις. 

Ο πρόεδρος της Εθνικής τράπεζας πήρε πρωτοβουλία και ζήτησε άμεσα να κοπούν τα προνόμια όλων των προηγούμενων διοικήσεων. 

Ποια άτομα έχουν επωφεληθεί του προνομίου της Εθνικής που έχει θεσμοθετηθεί από παλαιά στην τράπεζα; 

Παναγιώτης Θωμόπουλος πρώην Πρόεδρος
Λούκα Κατσέλη πρώην Πρόεδρος
Τάκης Αράπογλου πρώην CEO
Στέλιος Παναγόπουλος πρώην Πρόεδρος
Γιώργος Ζανιάς πρώην Πρόεδρος
Λεωνίδας Φραγκιαδάκης πρώην CEO


* Κύριοι του bankingnews.gr δεν είναι χρεοκοπημένος ο ΛΕΠΕΤΕ...οι διοικήσεις της ΕΤΕ είναι που "έφαγαν" τα λεφτά των εργαζομένων-συνταξιούχων !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates