.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

ΔΕΗ ΚΑΤΑ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ: ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ !!!

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΣΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Η ΔΕΗ, ΑΦΟΥ Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗ, ΕΝΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΧΑΛΥΒΑ ΑΠΟ ΤΟ 2015, ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !!!
Προκύπτει όμως εύλογο ερώτημα. Τώρα το ανακάλυψε η ΔΕΗ ;;; Αφού κατέβασε το διακόπτη και με τα χρέη να ξεπερνούν τα 30.000.000€ ;;;





Για εξαπάτηση κατηγορεί τώρα η ΔΕΗ την εταιρεία του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Χαλυβουργική. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, η παραγωγή χάλυβα και συναφών προϊόντων είχε τερματιστεί από το 2015, ωστόσο η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας παρέμεινε, αδικαιολόγητα, σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Όπως αναφέρει η ΔΕΗ, το παραπάνω συνιστά παραβίαση των όρων της σύμβασης που είχαν υπογράψει. Μάλιστα, σύμφωνα με την ανακοίνωσή της, έχει ήδη προβεί στις δέουσες ενέργειες για την αποκατάσταση της ζημιάς, όσο και για τη διαλεύκανση για τυχόν εξαπάτησής της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΕΗ:


Αναφορικά με το θέμα των οφειλών και των εν γένει οικονομικών δοσοληψιών της εταιρείας Χαλυβουργική με τη ΔEΗ, πέραν των όσων έχουν μέχρι σήμερα δημοσιοποιηθεί ανακοινώνονται τα εξής:

1. Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες και στοιχεία, που περιήλθαν σε γνώση της ΔΕΗ, η παραγωγή χάλυβα ή συναφών προϊόντων από τη Χαλυβουργική έχει τερματιστεί από το 2015. Ωστόσο οι καταναλώσεις ηλεκτρικής ενέργειας της εταιρείας αυτής παραμένουν έκτοτε σε πολύ υψηλά επίπεδα, συγκρίσιμες με αυτές μεγάλων καταναλωτών όπως ο αερολιμένας «Ελευθέριος Βενιζέλος» ή ο ΟΣΕ.

2. Το εντελώς αδικαιολόγητο αυτό ύψος των καταναλώσεων οφείλεται στην παραγωγή άλλων προϊόντων στο χώρο των εγκαταστάσεων της Χαλυβουργική άσχετων με το χάλυβα.

3. Το ανωτέρω συνιστά παραβίαση των όρων της σύμβασης μεταξύ ΔEΗ – Χαλυβουργική, στο πλαίσιο της οποίας η προνομιακή τιμολόγηση της ηλεκτρικής ενέργειας αφορούσε αποκλειστικά στην παραγωγή χάλυβα ή συναφών προϊόντων. Η ΔΕΗ επιφυλάσσεται και ήδη έχει προβεί στις δέουσες ενέργειες τόσο για την αποκατάσταση της προφανούς ζημίας που υπέστη, με την επιβαλλόμενη αναδρομική ανατιμολόγηση της ηλεκτρικής ενέργειας σε αντιστοιχία με την πραγματική παραγωγική δραστηριότητα στη Χαλυβουργική όσο και στην διαλεύκανση τυχόν εξαπάτησης της.



πηγη: mononews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates