.

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΛΕΠΕΤΕ: 3ΜΕΡΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑΣ !!!

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ
Οι συνταξιούχοι της ΕΤΕ κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις για τη κλοπή του ΛΕΠΕΤΕ !!!



Για τρίτη μέρα συνταξιούχοι της Εθνικής Τράπεζας πραγματοποιούν συμβολική κατάληψη στο υποκατάστημα στη συμβολή των οδών Αθηνάς και Ευριπίδου, ενώ τις προηγούμενες μέρες αντίστοιχοι αποκλεισμοί έγιναν σε άλλες πόλεις της Ελλάδας από τα Χανιά μέχρι τις Σέρρες.

Περίπου 100 από του απλήρωτους συνταξιούχους έχουν σηκώσει πανό και μοιράζουν ενημερωτικά φυλλάδια διαμαρτυρόμενοι για την αυθαίρετη μη καταβολή των επικουρικών τους αποδοχών εδώ και τουλάχιστον έναν χρόνο σε 16.500 άτομα.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στηn ΕΡΤ1 Μαρία Δέγλερη τόνισε ότι διεκδικούν το αδιαπραγμάτευτο δικαίωμα στην επιβίωσή τους και ότι οι συνταξιούχοι είναι αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους και την ερχόμενη εβδομάδα μέχρι να πληρωθούν.

Η ίδια δήλωσε ότι δεν έχουν λάβει καμία απάντηση από τη διοίκηση της τράπεζας παρά το γεγόνος ότι υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν τους πρώην εργαζομένους της Εθνικής. «Ζητάμε και διαχειρισιτκό έλεγχο του λογαριασμού για να δούμε που έχουν διασπαθιστεί τα λεφτά μας» πρόσθεσε.


πηγη: efsyn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates