.

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018

Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΘΑ ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ & ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2019 !!!

ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_49.html



Η ανάγκη για φρέσκα κεφάλαια στις τράπεζες – από τους επενδυτές – είναι εμφανής ακόμη και σε έναν από παρατηρητή των πραγμάτων και όχι εμπειρογνώμονα αναλυτή.

Αυτό όμως που δεν είναι καθόλου δεδομένο, και είναι εξαιρετικά σημαντικό, είναι το πλαίσιο: οι συνθήκες και ο χρόνος κάτω με τις οποίες οι τράπεζες θα απευθυνθούν στους επενδυτές.

Η κρίσιμη ερώτηση είναι το αν οι τράπεζες θα ζητήσουν κεφάλαια έχοντας πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα στο μέτωπο των «κόκκινων» δανείων και επιδιώκοντας τη μεγάλη φυγή προς τα εμπρός ή αν θα υποχρεωθούν σε αυξήσεις κεφαλαίου επειδή δεν καταφέρνουν να λύσουν το πρόβλημα των μη εξυπηρετούμενων δανείων. 

Επομένως όποιες τράπεζες προσφύγουν στους επενδυτές, θα πρέπει να έχουν στον επενδυτικό φάκελο μεγάλες επιτυχίες σχετικά με τα κόκκινα δάνεια, γεγονός που σημαίνει ότι κατασχέσεις και κυρίως οι πλειστηριασμοί θα αυξηθούν πολύ το 2019.


πηγη: greekmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates