.

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ ΤΙΝΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

ΝΕΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΠΟΣΟΥ 1.864.130,79€ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ !!!
Το Δικαστήριο έκρινε ότι, οι απαιτήσεις από το δάνειο  της ΛΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ (πρώην MARFIN-EGNATIA BANK), για τις οποίες η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ πέτυχε την έκδοση της ακυρωθείσας αυτής διαταγής πληρωμής, ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ που την εξέδωσε, ουδέποτε μεταβιβάστηκαν στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, αφού ο μεγαλοαπατεώνας ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ είχε πουλήσει όλο το δανειακό χαρτοφυλάκιο της τράπεζας πριν αυτή περιέλθει στην ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Έτσι, η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, δεν απέκτησε ποτέ, ούτε το συγκεκριμένο δάνειο του δανειολήπτη της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ, αλλά ούτε τα υπόλοιπα δάνεια των κυπριακών τραπεζών, για τα  οποία εκδίδει καθημερινά διαταγές πληρωμής κατά ανυποψίαστων δανειοληπτών, δικηγόρων και δικαστών, εξαπατώντας τα δικαστήρια που δέχονται τα αιτήματα και εκδίδουν αυτές τις διαταγές πληρωμής !!!
Πρόκειται για μια τεράστια δικαστική επιτυχία της ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ και του επικεφαλής νομικού της Επιστημονικής Ομάδας του Σωματείου, Δικηγόρου πΑΠ ΛΕΩΝΙΔΑ ΣΤΑΜΟΥ, που ανοίγει, ΝΟΜΟΛΟΓΙΑΚΑ πλέον τον δρόμο της ΟΡΙΖΟΝΤΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ χιλιάδων ανυποψίαστων δανειοληπτών των κυπριακών τραπεζών, που κινδυνεύουν να χάσουν τις επιχειρήσεις και τις περιουσίες τους από την αυθαιρεσία της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ !!!
Για περισσότερες αποφάσεις ΚΛΙΚ ΕΔΩ :
https://www.kinima-ypervasi.gr/p/blog-page_3.html 





Η ακύρωση της Διαταγής Πληρωμής αποτελεί τη μοναδική σίγουρη και νομικά αξιόπιστη λύση, για την προστασία της κινητής και ακίνητης περιουσίας του δανειολήπτη, από κατασχέσεις και πλειστηριασμούς !!! 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ
Το Κίνημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι σήμερα το μοναδικό όπλο αποτελεσματικής άμυνας των Δανειοληπτών, κόντρα στην αυθαιρεσία του τραπεζικού συστήματος !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates