.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018

ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑΣ: ΝΕΟΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟ !!!

Η ΟΠΟΙΑ «ΠΙΑΣΤΗΚΕ» ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/01/blog-post_66.html
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/03/eurobank_16.html




Η στιλάτη κα Βασιλική Κεστεκίδου, μεγαλομέτοχος της σοκολατοποιίας Leonidas συνηθίζει να μην πληρώνει τα δάνεια της και όταν την καλούν οι τράπεζες στο παρά πέντε του πλειστηριασμού απαξιεί… Το έκανε στις αρχές του 2018 όταν δεν μπήκε καν στον κόπο να ασχοληθεί με το κόκκινο δάνειο περίπου 3 εκατ ευρώ που είχε στην Eurobank, το κάνει και τώρα με την τράπεζα Πειραιώς. Η υπόθεση με την Eurobank έληξε με πλειστηριασμό της πολυκατοικίας που είχε στην Λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος της Γλυφάδας, 8 διαμερισμάτων και 26 θέσεων παρκινγκ. Τα 6 διαμερίσματα τα αγόρασαν τρίτοι, τα δύο η τράπεζα.

Η νέα περιπέτεια της Κας Κεστεκίδου, η οποία κερδίζει 6 εκατ ευρώ το χρόνο από το μερίδιό της στην μεγάλη εταιρία, θα λήξει κι αυτή με πλειστηριασμό. Στις 24 Οκτωβρίου η τράπεζα Πειραιώς, μετά από πολλές άκαρπες προσπάθειες να συνεννοηθεί μαζί της, βγάζει σε πλειστηριασμό 6 στρέμματα της κας Βασιλικής και των θυγατέρων της (έχουν την επικαρπία) στο Λαγονήσι.

Το φιλέτο έχει ακίνητο και αγροτεμάχιο και βρίσκεται πλησίον του Grand Resort, και καταλήγει στην θάλασσα. Η αρχική τιμή έχει ορισθεί στα 6 εκατ. ευρώ και η Πειραιώς ως επισπεύδουσα τράπεζα το πλειστηριάζει για οφειλή 450.000 ευρώ.


Σε Πλειστηριασμό σήμερα και 3 ακίνητα του Αργύρη Παπαργυρόπουλου στο Κολωνάκι




Ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες της κοσμικής Αθήνας, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος που έχει βάλει την υπογραφή του στην διασκέδαση, βλέπει σήμερα τρία από τα ακίνητά του να βγαίνουν προς πλειστηριασμό. Τα ακίνητα ανήκουν στη Αθηναία ΕΠΕ.

Επισπεύδουσα τράπεζα είναι η EFG Eurobank. Πρόκειται για δύο αποθήκες και ένα κατάστημα στον πρώτο όροφο του υπογείου στο οικοδομικό τετράγωνο που περιβάλλεται από τις οδούς Καρνεάδου – Πλουτάρχου – Αλωπεκής και Λουκιανού και με προσόψεις επί των παραλλήλων οδών Καρνεάδου. Η τιμή πρώτης προσφοράς για τα δύο ακίνητα είναι 315.500 ευρώ και 522.000 ευρώ αντίστοιχα ενώ για το τρίτο ακίνητο μια μικρή αποθήκη η τιμή εκκίνησης έχει ορισθεί στις 28.500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates