.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018

Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΠΗΡΕ ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ;;;

ΒΑΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ "ΦΛΕΡΤΑΡΕΙ" ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ...ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ
Είναι λοιπόν προκλητικό για τον πολίτη την ώρα που τον βαραίνει κατηγορητήριο 800 σελίδων...εκείνος να ετοιμάζεται για παρουσίαση βιβλίου και να παίρνει συνεχώς νέες προθεσμίες για να απολογηθεί !!!



Του βρήκαν μαύρο χρήμα εκατομμυρίων στην Ελβετία, μέσα από τρενάκι λογαριασμών. Φανταστείτε όμως πόσους κρατάει για να δέχονται να του παρουσιάσουν το βιβλίο την ώρα που είναι να περάσει την ανάκριση για μίζες! Δείτε και ποιούς μάλιστα για να καταλάβετε. Όλο το τζετ – σετ. Ξαφά, Βερέμης, Σωμερίτης κι άλλα διαμάντια. Τώρα μπορεί άνετα να γράψει άλλο ένα βιβλίο. Το θράσος των 1000 πιθήκων!

Θα ήταν σουρεαλιστικό αν δεν ήταν τραγελαφικό.

Ο λόγος για τον Γιάννο Παπαντωνίου, ο οποίος εν μέσω κατηγοριών και νέων κατηγοριών για μίζες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, επρόκειτο να παρουσιάσει το βιβλίο του, με τον ιδιαίτερα… ταιριαστό τίτλο: «Αντιμέτωποι με το μέλλον» (!).

Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, όπου ο πρώην υπουργός θα ανέλυε, μεταξύ άλλων, όπως αναφέρεται και στη σχετική περίληψη του βιβλίου το πώς ούτε μια στιγμή δεν έπαψε να αγωνιά για τις προοπτικές αυτής της χώρας, στις οποίες εξάλλου και ο ίδιος… συνέβαλλε ενεργά κατηγορούμενος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και τεράστια ζημία του δημοσίου.



πηγη: olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates