.

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Ο "ΦΤΩΧΟΣ"...ΑΚΗΣ ΣΤΟΝ «ΑΣΤΕΡΑ» ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ !!!!

ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ...
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:
https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/07/1200.html



Χλιδάτη νοσηλεία στα γαλάζια νερά του θέρετρου της Αττικής κάνει ο Τσοχατζόπουλος

Τελικά κάποιοι δεν βάζουν μυαλό. Ενας από αυτούς ο Ακης Τσοχατζόπουλος, ο οποίος από τη μια δηλώνει ότι δεν έχει να φάει και από την άλλη πάει για μπάνιο όχι σε μια απλή παραλία, αλλά προκλητικά στον χλιδάτο Αστέρα Βουλιαγμένης.

Εκεί ο φωτογραφικός φακός του news247 συνέλαβε τον πρώην υπουργό και καταδικασθέντα για τα πάρτι με τις μίζες να απολαμβάνει τη θάλασσα μαζί με τη σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Τσοχατζόπουλος αποφυλακίστηκε στις 3 Ιουλίου, αφού το πενταμελές Εφετείο Αναστολών έκανε δεκτή την αίτηση για αποφυλάκιση που κατέθεσε. Μάλιστα, σε δηλώσεις του εκείνη την ημέρα είχε πει, μεταξύ άλλων: «Τα της υγείας μου έχουν αντιμετωπιστεί, έχω 80% αναπηρία λόγω του τριπλού μπαϊπάς. Πρέπει να κοιτάξω τον εαυτό μου».

Τότε οι δικηγόροι του είχαν προσθέσει: «Δεν βγήκε για να κάνει διακοπές, αλλά για να συνεχίσει μια νοσηλεία με καλύτερες προϋποθέσεις. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά, γιατί βρίσκεται σε άθλια κατάσταση».

Προφανώς, σε αυτό το πλαίσιο, πρώτα εθεάθη στο γήπεδο Καραϊσκάκη και στη συνέχεια το 79χρονο... φτωχαδάκι πήγε να κάνει τις βουτιές του εκεί όπου συχνάζουν τα πλουσιόπαιδα. Προφανώς θα πληροφορήθηκε ότι βγήκαμε από τα Μνημόνια, στα οποία μπήκαμε και εξαιτίας των πάρτι στους εξοπλισμούς, και είπε... να το γιορτάσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates