.

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2018

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΦΟΔΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Η ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ !!!




Τι γράφει το paron.gr:

Σίγουρα δεν θα το ξέρατε. Να σας πούμε την αλήθεια, ούτε κι εμείς το γνωρίζαμε. Υπάρχουν ιδιωτικές εταιρείες που δανείζουν προσωπικό στις τράπεζες! Όπως η ICAP Outsourcing Solutions και η Mellon Technologies SA.

Το… μαντάτο έγινε γνωστό όταν, την Κυριακή 15 Ιουλίου, έγινε έλεγχος του ΣΕΠΕ (Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας) στο κτίριο της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού Πειραιώς 74, στο οποίο στεγάζονται οι Διευθύνσεις: Καρτών, Τραπεζικής Επιχειρήσεων και Δανείων Λιανικής και Ανάπτυξης Εργασιών Επιχειρήσεων Λιανικής.


Και όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Δανειζομένου Προσωπικού Τραπεζικού Τομέα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο φύλακας στην είσοδο (εργαζόμενος μέσω της εταιρείας Alpha Aspis Security) ήταν δηλωμένος σε άλλο πόστο, και μάλιστα είχε δηλωθεί ότι τη συγκεκριμένη ημέρα είχε ρεπό. Επίσης, οι εργαζόμενοι μέσω των εταιρειών ICAP Outsourcing Solutions και Mellon Technologies SA εργάζονταν στη βάρδια, ενώ η σύμβασή τους προβλέπει ότι εργάζονται από Δευτέρα έως Παρασκευή.



Αληθεύει τελικά ότι η Εθνική Τράπεζα πληρώνει 40.000.000€ το μήνα για ενοικιαζόμενο προσωπικό ;;; Δείτε εδώ:

https://www.kinima-ypervasi.gr/2018/05/40000000.html


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates