.

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

ΒΓΗΚΕ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ Η PORSCHE ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΓΟΥΔΗΜΟΥ !!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK
Είχε εκτιμηθεί προς 15.000 ευρώ, βγήκε στο σφυρί σε τιμή πρώτης προσφοράς 10.000 ευρώ και "χτυπήθηκε" στον πλειστηριασμό χθες προς 48.000 ευρώ !!!




Πολύ υψηλότερα από την τιμή πρώτης προσφοράς πωλήθηκε το αυτοκίνητο μάρκας Porsche 911 Carrera που ανήκε στην Αλκμήνη Αγούδημου, την κόρη του πρόσφατα εκλιπόντος εφοπλιστή. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Capital.gr, το αυτοκίνητο, που έχει εκτιμηθεί προς 15.000 ευρώ και βγήκε στο σφυρί σε τιμή πρώτης προσφοράς 10.000 ευρώ, "χτυπήθηκε" στον πλειστηριασμό, χθες, προς 48.000 ευρώ.

Αγοραστής, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι εταιρεία που δραστηριοποιείται στο εμπόριο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και βρίσκεται στο Ηράκλειο Αττικής.


Αξίζει να σημειωθεί ότι το αυτοκίνητο βρισκόταν σταθμευμένο στο υπόγειο κτηρίου, που άνηκε στη σύζυγο και την κόρη του Γ.Αγούδημου, στη Γλυφάδα.

Το συγκεκριμένο, τριών ορόφων, κτήριο περιήλθε, πρόσφατα, σε εταιρεία που ανήκει στην Alpha Bank. Διαθέτει δύο υπόγειους χώρους στάθμευσης και εκπλειστηριάστηκε, πριν από μία εβδομάδα, με επισπεύδουσα την Alpha Bank για οφειλές ύψους 4,4 εκατ. ευρώ, σε τιμή πρώτης προσφοράς 2,2 εκατ. ευρώ.

Το ισόγειο αποτελείται από τρία καταστήματα εμβαδού από 110 τ.μ. έως 150 τ.μ., στον πρώτο όροφο βρίσκεται σχολή εκμάθησης γιόγκα, ενώ στο δεύτερο και τρίτο επίπεδο υπάρχουν οι μηχανολογικές εγκαταστάσεις του κτηρίου.

Η ψιλή κυριότητα του κτηρίου ανήκε στην Αλκμήνη Αγούδημου, την κόρη του Γεράσιμου και της Ανθής-Μαρίνας (Ροδάνθη) Αγούδημου, ενώ η επικαρπία βρισκόταν στην τελευταία, δηλαδή στη σύζυγό του.



πηγη: capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates