.

Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ: ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΚΙΝΗΤΑ, ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ !!!


Τι αποκαλύπτει το mononews.gr :

Πουλήθηκε η συμμετοχή στον Κέκροπα

Με πρωτοβουλία της Alpha Bank έχουν ξεκινήσει οι πλειστηριασμοί επί της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Σταύρου Ψυχάρη, πρώην επικεφαλής του ΔΟΛ.

Η αρχή έγινε στα τέλη Φεβρουαρίου όταν άλλαξε χέρια μέσω πλειστηριασμού η βίλα του πρώην εκδότη στο Πόρτο Χέλι, έναντι 11,75 εκατ. ευρώ, ενώ σειρά πήρε το διαμέρισμα στο Κολωνάκι, πολύ κοντά στον Άγιο Διονύσιο, το οποίο απέκτησε εταιρεία ονόματι Zilveren.


Οι εκποιήσεις συμμετοχών έχουν όμως και χρηματιστηριακό ενδιαφέρον, καθώς πακέτο μετοχών της εταιρείας Κέκροψ που άλλαξε προ ημερών χέρια εμφανίζεται να σχετίζεται με τις εκποιήσεις συμμετοχών του Στ. Ψυχάρη.

Το πακέτο που αντιστοιχεί στο 6,7% του Κέκροπα σύμφωνα με πληροφορίες αφορά μετοχές του πρώην εκδότη που είχαν δοθεί ως collateral και οι οποίες πλέον πέρασαν στο έλεγχο τράπεζας.

Με τον Κέκροπα να βρίσκεται κοντά σε οριστική λύση του θέματος με την έκταση στα πρώην λατομεία Ψυχικού – υπόθεση που εάν επιλυθεί ανοίγει το δρόμο για την άμεση οικιστική αξιοποίηση του ακινήτου – το πακέτο αυτό των μετοχών αποκτά άλλη αξία…

Πάντως η μεγάλη συλλογή Ψυχάρη (πίνακες μεγάλης αξίας κλπ) που αγωνιωδώς έψαχναν οι τραπεζίτες δεν έχει βρεθεί ακόμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates