.

Σάββατο 26 Μαΐου 2018

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ & ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ!!!

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΨΗΦΙΣΕ "ΟΧΙ" ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Jr "ΝΑΙ" ΣΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
Τον καλό χριστιανό τον χαρακτηρίζουν οι πράξεις του και όχι οι μεγάλοι σταυροί, τα τάματα και οι λαμπάδες. Τέτοια άλλωστε κάνουν καθημερινά και σχεδόν όλοι οι ποινικοί!!!



Είναι προφανές ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν ελήφθη από την απόλυτη πλειοψηφία της Βουλής και ότι, έστω και δια της «τεθλασμένης» (δηλ. της απουσίας), είναι ακόμα περισσότεροι οι βουλευτές που πιστεύουν ότι δεν μπορεί να διώκεται ένας πολίτης – και ιδιαίτερα βουλευτής – για την πίστη του και την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών και των αξιών του, εντούτοις δεν μπορεί να μην σχολιαστεί η στάση ενός πολύ συγκεκριμένου αριθμού βουλευτών που αποδεικνύουν ότι οι «κερκόπορτες» ανοίγουν πάντα από μέσα.

Η παραπομπή στην Ελληνική Δικαιοσύνη, αποτελεί «ευλογία» για να ξεκαθαρίσει αυτή τα όρια μεταξύ ελευθερίας του λόγου και ρατσισμού, όπως έκανε με την Σώτη Τριανταφύλλου. Αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία να πάψει επιτέλους αυτός ο νέος διωγμός των χριστιανικών απόψεων από «θορυβώδεις» μειοψηφίες, που με όχημα τον «αντιρατσιστικό νόμο», προσπαθούν να επιβληθούν στην μεγάλη ελληνική πλειοψηφία.


Κανείς δεν περίμενε κάποια διαφορετική αντιμετώπιση από βουλευτές που δηλώνουν άθεοι ή, εν πάση περιπτώσει, εμφανίζουν ως τεκμήριο αριστεροσύνης και προοδευτισμού, την στήριξη απόψεων και νομοσχεδίων που κινούνται αντίθετα στις πεποιθήσεις της μεγάλης ελληνικής πλειοψηφίας των Χριστιανών Ορθοδόξων. Είναι και αυτός ένας «ρόλος» αποδεκτός στα πλαίσια της δημοκρατίας και της πολυφωνίας.

Αντίθετα, όμως, ήταν εντυπωσιακός ο πραγματικός προοδευτισμός κάποιων γνήσιων εκπροσώπων της ελληνικής αριστεράς, που ενώ μπορεί να διαφωνούν πλήρως πολιτικά με τον Νίκο Νικολόπουλο, αρνήθηκαν να ψηφίσουν την άρση ασυλίας του, για να μην λοβοτομήσουν και την κοινοβουλευτική ελευθερία του λόγου και της διακίνησης ιδεών.

Και για αυτό, αξίζει να μάθει ο Ελληνικός λαός τα ονόματα τους:



ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ(ΝΑΣΟΣ)
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ
ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ
ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ
ΓΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ
ΓΕΝΝΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ
ΓΚΙΟΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ
ΔΡΙΤΣΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ
ΚΑΪΣΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ
ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ(ΕΥΗ)
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ
ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΗΛΙΑΣ
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ
ΛΑΠΠΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ
ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ
ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ
ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ
ΠΟΛΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ
ΣΤΕΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ
ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑ
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ
ΤΖΑΜΑΚΛΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ
ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΣΥΡΙΖΑ
ΟΧΙ

Ωστόσο, υπήρξαν και κάποιοι βουλευτές που ψήφισαν υπέρ της άρσης της ασυλίας του Νίκου Νικολόπουλου, οι οποίοι δεν δηλώνουν άθεοι και δεν προέρχονται από τα κόμματα της αριστεράς, αλλά αντίθετα, κρατάνε λαμπάδες και κάνουν μεγάλους σταυρούς. Μόνο που στους πραγματικούς αγώνες για την Ορθοδοξία  είναι μονίμως απόντες ή με το στόμα κλειστό.

«Χριστιανός α λα καρτ» όμως, όπως και «δημοκράτης κατά περίπτωση» δεν μπορεί και δεν δικαιούται να είναι κανένας!

Γι’ αυτό και οι συγκεκριμένοι βουλευτές θα έχουν μεγάλη δυσκολία να πείσουν τους ψηφοφόρους τους, που στην πλειοψηφία είναι θεοσεβούμενοι άνθρωποι, για την απόφασή τους να ψηφίσουν την άρση ασυλίας του Νίκου Νικολόπουλου. 
Πρέπει να απαντήσουν: Είναι πραγματικοί ή «γιαλαντζί» χριστιανοί; Έθεσαν πάνω από την πίστη και τις ιδέες τους κάποια «κομματική γραμμή» ή μήπως τον φόβο τους απέναντι σε κάποιους… ετεροφοβικούς; Και αυτό θα τους είναι πολύ δύσκολο'

Αλλά όπως λέει και λαός μας, ο καθένας, όπως έστρωσε θα κοιμηθεί… και για τους λόγους αυτούς παραθέτουμε τα ονόματα τους…

ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ν.Δ.
ΝΑΙ
ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
Ν.Δ.
ΝΑΙ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
Ν.Δ.
ΝΑΙ
ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ν.Δ.
ΝΑΙ
ΓΙΟΓΙΑΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ν.Δ.
ΝΑΙ
ΔΗΜΟΣΧΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ(ΤΑΣΟΣ)
Ν.Δ.
ΝΑΙ
ΚΑΒΒΑΔΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ν.Δ.
ΝΑΙ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝΝΑ
Ν.Δ.
ΝΑΙ
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ τ ΑΧΙΛ
Ν.Δ.
ΝΑΙ
ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Ν.Δ.
ΝΑΙ
ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΥΜΕΩΝ(ΣΙΜΟΣ)
Ν.Δ.
ΝΑΙ
ΚΕΛΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ν.Δ.
ΝΑΙ
ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ν.Δ.
ΝΑΙ
ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ν.Δ.
ΝΑΙ
ΜΠΟΥΚΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ν.Δ.
ΝΑΙ
ΤΑΣΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ν.Δ.
ΝΑΙ
ΤΣΙΑΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ν.Δ.
ΝΑΙ
ΦΩΤΗΛΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ
Ν.Δ.
ΝΑΙ


Ξέρετε το πρόβλημα είναι ότι στον  χώρο της κεντροδεξιάς υπάρχουν σήμερα και κάποιοι που απλά βρήκαν πόρτα, «τρύπωσαν»  και μπήκαν ή - πολύ χειρότερα -  παριστάνουν τους τους καλούς χριστιανούς. Αλλά ο καιρός γαρ εγγύς… Η ώρα που θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι είναι κοντά!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates