.

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ;;; ΟΛΟΙ ΜΕ ΕΚΚΡΕΜΗ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ;;;

4η ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΙΣ ΜΟΛΙΣ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟY ON-LINE ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ
Συγγενής πολιτικού αρχηγού της αντιπολίτευσης ο τελευταίος συλληφθείς ;;;




Συγγενής πολιτικού αρχηγού της αντιπολίτευσης εις βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδίκες επιχείρησε χθες να εισέλθει στη Βουλή! Σύμφωνα με πληροφορίες χθες – ημέρα κατά την οποία μιλούσε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην ΚΟ της ΝΔ – συνελήφθη ημεδαπός καθώς διαπιστώθηκε ότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για επιταγές.

Η εξακρίβωση έγινε το μεσημέρι από το σύστημα Πανελλαδικού Δικτύου Πληροφορικής «police on line» που εγκαταστάθηκε στη Βουλή επί προεδρίας Βούτση. Μετά τη διαπίστωση ενημερώθηκε το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, προσήλθε στη Βουλή περιπολικό και τον προσήγαγε στο Α.Τ. Συντάγματος.



Ο ημεδαπός επρόκειτο να συναντηθεί με βουλευτή της ΝΔ από την Κεντρική Μακεδονία καθώς στο όνομα του συγκεκριμένου βουλευτή είχε εκδοθεί η άδεια εισόδου.

Υπενθυμίζεται ότι το σύστημα που εγκαταστάθηκε πρόσφατα στη Βουλή την προηγούμενη εβδομάδα είχε «συλλάβει» ένα πρόσωπο με καταδίκες που πήγαινε στα γραφεία της ΝΔ να συναντήσει βουλευτή Δωδεκανήσου και ένα δεύτερο πρόσωπο που είχε άδεια εισόδου από το ΠΑΣΟΚ...


«Φωτιά» έχει πάρει το ειδικό σύστημα ελέγχου της Βουλής που «συλλαμβάνει» σχεδόν κάθε μέρα επισκέπτες που περνούν την πλαϊνή πύλη της Β. Σοφίας αλλά καταζητούνται από τις διωκτικές αρχές.

Χθες το μεσημέρι, λίγα λεπτά μετά τις 14:30, στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε ένας 60χρονος ο οποίος κατά τον έλεγχο των στοιχείων του διαπιστώθηκε πως αναζητούνταν καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του ένταλμα σύλληψης για ακάλυπτες επιταγές!

Ο μεσήλικας, οδηγήθηκε στο Α.Τ Συντάγματος και από εκεί στον εισαγγελέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν καλά, καλά συμπληρώσει δέκα ημέρες λειτουργίας, το ειδικό μηχάνημα, πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο σύστημα ελέγχου, το οποίο είναι on line με τα τερματικά της Αστυνομίας αλλά και τη βάση δεδομένων της Interpol και εντοπίζει οποιαδήποτε εκκρεμότητα με το νόμο σε ελληνικό ή διεθνές επίπεδο, έχει “συλλάβει” συνολικά τέσσερα άτομα και τα έχει οδηγήσει στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται, ότι πριν από μερικές ημέρες, ένας 65χρονος πέρασε την πύλη του Κοινοβουλίου, καθώς όπως είπε είχε επαγγελματικό ραντεβού.

Όμως αντί να συνεχίσει, κατέληξε στο Α.Τ Συντάγματος καθώς κατά τον έλεγχο από τα ειδικά μηχανήματα που είναι συνδεδεμένα με το σύστημα Police On Line, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ακάλυπτες επιταγές.

Αμέσως ενημερώθηκε περιπολικό και ο «καταζητούμενος επισκέπτης» κατέληξε στο τμήμα και στη συνέχεια θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates