.

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΕΛΗ VODAFONE-WIND ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ !!!

ΜΕΤΑ ΤΗ NOVA ΚΑΙ COSMOTE TV
Θα κληθούν να πληρώσουν για τις συνδρομητικές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές υπηρεσίες και οι πάροχοι γραμμικών τηλεοπτικών υπηρεσιών μέσω ευρυζωνικών δικτύων. Μέχρι σήμερα πλήρωναν τα σχετικά τέλη μόνο οι φορείς δορυφορικής συνδρομητικής τηλεόρασης (Nova, Cosmote TV).

Μετά την αλλαγή της σχετικής νομοθεσίας, ο Νίκος Παππάς και ο Γιώργος Χουλιαράκης υπέγραψαν άμεσα την απόφαση, η οποία επί της ουσίας, καλεί τη Vodafone που δραστηριοποιείται στην ιντερνετική συνδρομητική τηλεόραση, αλλά και τη WIND που προετοιμάζεται, να πληρώσουν λάβουν τη σχετική έγκριση μετάδοσης προγράμματος από το ΕΣΡ. Παραμένει αδιευκρίνιστο αν και η υπηρεσία Netflix που δεν έχει έδρα στην Ελλάδα, θα κληθεί να πληρώσει. Η απόφαση προβλέπει την καταβολή οικονομικού αντάλλαγμα ύψους 44.02) ευρώ για κάθε είκοσι τέσσερις 24 ώρες του συνολικού σε ημερήσια βάση χρόνου μετάδοσης τηλεοπτικού προγράμματος, καθώς και 8.804 ευρώ για τον αντίστοιχο χρόνο ραδιοφωνικού προγράμματος.

Επίσης την καταβολή ετήσιο οικονομικού αντάλλαγμα ύψους 0,5% επί των ακαθάριστων εσόδων του από δραστηριότητες παροχής συνδρομητικών ραδιοτηλεοπτικών υπηρεσιών, αυξανόμενο κάθε δύο έτη κατά το ίδιο ποσοστό (0,5% για το πρώτο και δεύτερο έτος, 1% για το τρίτο και τέταρτο έτος κ.λπ.) και μέχρι του ποσοστού του 3% .



ΠΗΓΗ: typologies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates