.

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΕΘΝΙΚΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΟΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΙ, ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΙ & ΒΙΖΙΤΟΒΟΣΚΟΙ !!!

ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.
Και ακόμη πιο τυχαία, ψηφίζουν όλοι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ & Ποτάμι !!!



Oι περιπέτειες του εφοπλιστή και οι... μυθικές διατροφές

Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας εκτός από την αμύθητη περιουσία που συχνά αποτελεί λόγο δημόσιας προβολής του, πριν από λίγους μήνες ήρθε στο προσκήνιο και για την περιπετειώδη εκδίκαση της διατροφής μετά το διαζύγιο με την τελευταία σύζυγό του και πρώην ηθοποιού, Σοφία Γιαννικοπούλου. Μπορεί η κρίση να έχει πλήξει τα περισσότερα νοικοκυριά της χώρας, αυτό όμως δεν φάνηκε να ισχύει και για το συγκεκριμένο πρώην ζευγάρι, όπως άλλωστε προκύπτει και από το συνολικό ποσό περίπου 1,5 εκατομμυρίων ευρώ που διεκδικεί ως διατροφή για τις δύο ανήλικες κόρες και την ίδια.



Στο σχετικό δικαστήριο της Τακτικής Μονομελούς, η συζήτηση για τις αγωγές διατροφής, που είχαν καταθέσει οι δύο πλευρές έβγαλε διάφορα ευτράπελα στον "αέρα". Η Σοφία Γιαννικοπούλου, η οποία ήταν παρούσα στη διαδικασία, αν και αρχικά διεκδικούσε διατροφή για τα παιδιά και την ίδια, ύψους 60.000 ευρώ το μήνα για μία τετραετία, δηλαδή περίπου τρία εκατομμύρια ευρώ, τελικά περιορίστηκε στην καταβολή της διατροφής για δύο έτη. Ο εφοπλιστής από την άλλη, πρότεινε να καταβληθούν 4.000 ευρώ για την κάθε κόρη και ακόμη 500 ευρώ για τη Σοφία Γιαννικοπούλου.



Παρά την προσπάθεια του προέδρου της έδρας να υπάρξει ένας συμβιβασμός, οι δύο πλευρές φάνηκαν ανένδοτες. "Βλέπω ότι είστε τρομερά μακριά" δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος, αφού η πλευρά Γιανννικοπούλου υποστήριζε ότι τα χρήματα "μοιράζονται για τη μόρφωση των παιδιών, τις οικιακές βοηθούς και τις καθημερινές ανάγκες", ενώ η άλλη πλευρά δήλωσε: "πληρώνουμε απίθανα έξοδα και τελικά η κυρία κρατάει τα χρήματα στο λογαριασμό της και κάνει αγορές".

Πόσο κάνει μία Άστον Μάρτιν;
Προς υποστήριξη των ισχυρισμών Γιαννικοπούλου κατέθεσε μία από τις επτά αδελφές της πρώην ηθοποιού, η οποία στράφηκε κατά του εφοπλιστή αναφέροντας: "Η εταιρία του Danaos Corp. έχει στόλο 60 καράβια και ο ίδιος εισόδημα ενός εκατομμυρίου ευρώ μηνιαίως. Η αδελφή μου δεν εργάζεται, ήταν ηθοποιός πριν 25 χρόνια. Αφοσιώθηκε στην οικογένειά και στα επαγγελματικά του συζύγου της. Δεν προβάλλεται ως συλλέκτρια σε τσάντες Hermes ή σε γούνες των 500 χιλιάδων ευρώ ή μονόπετρα. Αυτά τα κάνει η νυν αρραβωνιαστικιά του κ. Κούστα. Από τις ειδήσεις μαθαίνουμε τη ζωή και τα ταξίδια που κάνουν".

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΥΣΤΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ LIFESTYLE

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΥΣΤΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ LIFESTYLE

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΥΣΤΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ LIFESTYLE


Σούπερ μάρκετ αξίας 3.000 ευρώ

Τα σχόλια του ακροατηρίου δεν φαίνεται να πτόησαν τη μάρτυρα, η οποια δήλωσε ότι τα τρέχοντα έξοδα της Σοφίας Γιαννικοπούλου και των παιδιών δικαιολογούν το ποσό διατροφής που διεκδικεί η πρώτη. Περίπου στα 11.000 ευρώ υπολόγισε τα έξοδα για την κύρια κατοικία της οικογένειας, ένα σπίτι 900 τ.μ. στη Γλυφάδα, που απασχολεί δύο άτομα προσωπικό, και για το εξοχικό στο Λαγονήσι. Τα τρέχοντα έξοδα του σούπερ μάρκετ εκτιμήθηκαν περίπου στα 3.000 ευρώ την εβδομάδα για τα παιδιά, ενώ άλλα 18.000 απαιτούνται το καλοκαίρι προκειμένου οι κόρες να πηγαίνουν σε κατασκήνωση στην Ελβετία ή στην Αμερική. Παράλληλα, έκανε αναφορά στα έξοδα συντήρησης των τεσσάρων οχημάτων της αδελφής της, ανάμεσά τους και η Άστον Μάρτιν, αλλά και τα "τρία με τέσσερα πάρτι που κάνουν τα παιδιά το χρόνο από 2000 έως 5000 ευρώ".


Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΥΣΤΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ LIFESTYLE

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚΟΥΣΤΑΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ LIFESTYLE

Πηγή news247.gr
http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/tag/%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82/


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates