.

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟ ΥΠ.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΤΗΣ NOVARTIS !!!

ΚΛΙΚ ΕΔΩ:
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/12/blog-post_57.html
http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2016/12/novartis.html



Στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου-Βασιλοπούλου διαβίβασε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής αντίγραφα δημοσιευμάτων του Τύπου που αφορούν καταγγελίες για χρηματισμό δημοσίων λειτουργών από φαρμακευτική εταιρεία, με σκοπό τη διερεύνηση της βασιμότητας των καταγγελιών και την απόδοση ευθυνών, εφόσον υπάρξουν.

Την υπόθεση είχε αποκαλύψει το iefimerida και είχε αναπαράγει μερίδα του Τύπου. Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις δύο πρώην στελέχη της Novartis στην Ελλάδα είχαν καταθέσει στην αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς στοιχεία για αθέμιτες μεθόδους που χρησιμοποιούσε η εταιρεία προκειμένου να βελτιώσει τη θέση της εταιρείας στην ελληνική αγορά επί σειρά ετών.

Τι απαντά η φαρμακευτική εταιρία

Στη διάθεση των αρμοδίων αρχών δηλώνει ότι βρίσκεται η φαρμακευτική εταιρία Novartis Hellas μετά τη διαβίβαση των δημοσιευμάτων από τον υπουργό Δικαιοσύνης στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

«Έχουμε λάβει γνώση του δημοσιεύματος και βρισκόμαστε σε αναζήτηση περαιτέρω στοιχείων. Θα συνεργαστούμε πλήρως με τις αρμόδιες αρχές, εφόσον μας ζητηθεί.

Η Novartis δεσμεύεται με τα υψηλότερα πρότυπα ηθικής επιχειρηματικής συμπεριφοράς και κανονιστικής συμμόρφωσης σε όλες τις πτυχές της εργασίας και λαμβάνει κάθε ισχυρισμό για πιθανό παράπτωμα εξαιρετικά σοβαρά» αναφέρει η εταιρία στην ανακοίνωσή της.


πηγη: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates