.

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS: ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΝΤΕΛΗ !!!

ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ
Από την αρχή ξεκινά η δίκη του πρώην υπουργού Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, Τάσου Μαντέλη, λόγω του θανάτου του προέδρου του δικαστηρίου το καλοκαίρι, Αγγελή Τριαντόπουλου. Ο Τάσος Μαντέλης θα κάτσει εκ νέου στο εδώλιο μαζί με άλλους τέσσερις κατηγορούμενους για τη δωροδοκία ύψους 230.000 ευρώ που είχε λάβει σε δύο δόσεις από τη μητρική Siemens !!!



Η δίκη είχε ξεκινήσει το 2013 και ήταν στο τελικό στάδιο, όμως ο θάνατος του προέδρου του δικαστηρίου είχε ως αποτέλεσμα την έναρξη της διαδικασίας από την αρχή. Το προαναφερθέν ποσό που είχε το χαρακτήρα δωροδοκίας, αφορούσε τη σύμβαση 8002 μεταξύ του ΟΤΕ και της γερμανικής εταιρείας.

Ο κ. Μαντελης από την αρχή αρνείται πως δωροδοκήθηκε ως υπουργός που χειρίστηκε την επίμαχη σύμβαση και υποστηρίζει πως το ποσό αποτελούσε χορηγία της Siemens για την προεκλογική του εκστρατεία.

Να σημειωθεί ότι σε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα οικονομικά σκάνδαλα, όπως αυτό της Siemens κι ενώ η υπόθεση βρισκόταν ήδη τρία χρόνια σε εξέλιξη, έχοντας φτάσει λίγο πριν να τελεσιδικήσει, η εκδίκαση ξεκινά υποχρεωτικά από την αρχή, γιατί κάποιοι δεν... φρόντισαν να διοριστεί αναπληρωτής του προέδρου, σε περίπτωση που παρουσιαζόταν πρόβλημα.


πηγη: koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates