.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ !!!

ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ & ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΧΙΛΑΡΙ ΕΝΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ
Η τύχη χαμογέλασε για άλλη μια φορά στον Πάνο Καμμένο, που θα μπορούσε να αναδειχθεί σε θεσμικό συνομιλητή της νέας αμερικανικής ηγεσίας !!! 


Τι είπε ο Τραμπ στον Μητσοτάκη

Ποιες δημοσκοπήσεις και ποιες αγορές, αγόρι μου; Aν σε ψηφίζουν αυτές, "μαύρο φίδι" που σε έφαγε στην κάλπη. Οι λαοί, λευκοί, μαύροι, άνδρες, γυναίκες, κοντοί, ψηλοί, μορφωμένοι, λούμπεν προλετάριοι, παντού μαυρίζουν τους εκπροσώπους των Siemens και της Wall Street.

Γράφει ο Νίκος Μανεσιώτης

Ακόμα να συνέλθει από το σοκ η... ρεπουμπλικάνα επικεφαλής του διεθνούς ρεπορτάζ της FMVoice, Μαριλίζ Φασουλοπούλου, και το δημοκρατικό επιτελείο του ομίλου. Δεν με ακούν. Από το καλοκαίρι, ειδικά την επομένη του "σοκ" του Brexit, τους είχα "προειδοποιήσει" ότι ο Αμερικανικός λαός τους επιφυλάσσει δεύτερο "σοκ".

Ο λαϊκιστής Τράμπ είπε στον αντιλαϊκιστή Μητσοτάκη ότι μπήκαμε στην εποχή του έξαλλου, κρυφοσυστημικού, λαϊκισμού. Ένας απολιτίκ μεγιστάνας του παγκόσμιου συστήματος, ένας ακροδεξιός δισεκατομμυριούχος, ένας (μάλλον) απατεώνας του επιχειρηματικού κόσμου, "εκδικείται" το διεθνές κατεστημένο το οποίο στην πορεία θα κληθεί να υπηρετήσει. Σε αυτή την εποχή ράβει πρωθυπουργικά κοστούμια ο Κυριάκος Μητσοτάκης και καταρτίζει από τώρα τα ψηφοδέλτια "νίκης".

Μήνυμα

Βεβαίως, ο Τράμπ και ο αμερικάνικος λαός στέλνει καθαρό μήνυμα και σε όλους τους άλλους και κυρίως στην Αριστερά. Το τραγικό της εποχής είναι ότι την οργή των λαών για την παγκοσμιοποίηση και τους Σόιμπλε την καπηλεύονται οι διάφοροι Φάρατζ και οι "σοβαρές" Χρυσές Αυγές.
Έρχονται η Ιταλία, η Ολλανδία, η Γαλλία και το AfD.

ΠΗΓΗ
http://www.fmvoice.gr/index.php/epikairotita/politiki/item/152333-ti-eipe-o-tramp-ston-mitsotaki

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates