.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ Κ@ΛΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ !!!

ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ ΤΖΕΝΙΦΕΡ ΛΟΠΕΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ
Μπροστά στα επιτελεία Κλίντον & Τραμπ, ο ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΒΕΡΓΗΣ αναδεικνύεται σε θεσμικό ογκόλιθο και όαση σοβαρότητας !!!  



Μετά και το ισχυρό πλήγμα που δέχτηκε η Χίλαρι Κλίντον εξαιτίας της αναζωπύρωσης της υπόθεσης με τα email της, η Τζένιφερ Λόπεζ ρίχτηκε στη μάχη των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ με τον δικό της τρόπο. Η τραγουδίστρια έβαλε τα δυνατά της για να εντυπωσιάσει το κοινό και το Bayfront Park σείστηκε από τις χορευτικές φιγούρες της λατίνας σταρ.
Φορώντας ένα εφαρμοστό τοπ και διχτυωτό μπεζ καλσόν, που συνδύασε με καουμπόικες μπότες πάνω από το γόνατο, η Τζένιφερ ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη.
To κοινό όμως τρελάθηκε όταν στην σκηνή εμφανίστηκε η Χίλαρι Κλίντον…


Δείτε αναλυτικό φωτορεπορτάζ & βίντεο:










Ο Τραμπ χαϊδεύει ημίγυμνα κορίτσια και προκαλεί πανικό στις ΗΠΑ !!!


Πως θα σας φαινόταν αν περπατούσατε στο Μανχάταν, ελάχιστες ημέρες πριν τις Αμερικανικές εκλογές και βλέπατε στον Ντόναλντ Τραμπ να... χαϊδεύει ηδυπαθώς ημίγυμνα κορίτσια;
Αυτό είδαν οι περαστικοί στη Νέα Υόρκη και απόρησαν, αλλά τελικά αποκαλύφθηκε ότι ο Τραμπ ήταν σωσίας, ηθοποιός για τις ανάγκες του event της Βρετανής καλλιτέχνιδος Alison Jackson.
Αυτή τη φορά, για να κάνει γνωστή την έκθεση που ξεκινάει στη Νέα Υόρκη χρησιμοποίησε έναν ψεύτικο Ντόναλντ Τραμπ να χαϊδεύει με άσεμνο τρόπο όμορφα κορίτσια.
Ο σωσίας του Τραμπ κάθονταν πάνω σε ένα ανοιχτό αυτοκίνητο, με δύο ημίγυμνα κορίτσια και πήγε μπροστά στο εμβληματικό κτίριο του υποψηφίου προέδρου, το Trump Tower, στην καρδιά της Νέας Υόρκης.
Το προχώρησε, δε, ακόμα πιο πολύ, καθώς ο ψεύτικος Τραμπ έκανε χυδαίες κινήσεις πάνω στο σώμα των κοριτσιών.
Όπως ήταν φυσικό, ο δρόμος γέμισε περίεργους και προκλήθηκε μποτιλιάρισμα, καθώς περίπου δέκα όμορφα κορίτσια ημίγυμνα και με ψηλά τακούνια συγκεντρώθηκαν γύρω του και έπεσαν πάνω του, ενώ κρατούσαν πανό που έγραφαν «Grab America by the pussy» (Πιάσε την Αμερική από το αιδοίο) ή «I am not a slut» (Δεν είμαι πόρνη).
Φώναζαν, επίσης, συνθήματα όπως «Σεβαστείτε μας» ή «Μην εγγίζετε τα σώματά μας»,κολλημένες πάνω στον ψευδο-Τραμπ.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates