.

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΚΤΗΣΕΣ ΠΑΙΔΙ ;;; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΑΓΟΡΑΚΙ, ΟΥΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ !!! ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ !!!

ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ
Τέλος στο αρσενικό θηλυκό: Αλλάζει ο τρόπος αναγνώρισης και προσδιορισμού του φύλου !!!
ΚΛΙΚ ΕΔΩ :

http://kinima-ypervasi.blogspot.gr/2015/11/12.html



ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ !!!
Οι Έλληνες θα υποχρεωθούμε νομοθετικά να αποδεχόμαστε την ανωμαλία, να τη διδάσκουμε στα σχολεία μας, να την υιοθετήσουμε στις δημόσιες υπηρεσίες μας και να την επιβάλουμε στα παιδιά μας !!!

Στη θέσπιση νέου νομοθετικού πλαισίου που θα αφορά την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου προχωρά το υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Το νομοσχέδιο θα αφορά τις διαδικασίες που ακολουθούνται για την αλλαγή του ονόματος και του φύλου που δηλώνεται στη ληξιαρχική πράξη γέννησης στα κρατικά έγγραφα και μητρώα (ταυτότητα, βιβλιάριο υγείας, διαβατήριο, πτυχίο κα.) προκειμένου να αναγνωριστεί η ταυτότητα φύλου ενός ατόμου σύμφωνα με το πως αυτοπροσδιορίζεται και όχι σύμφωνα με το έμφυλο κανονιστικό δίπολο.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ !!!
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο η νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση και έχει ήδη δρομολογηθεί καθώς σχετικό σχέδιο νόμου επεξεργάζεται η Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή που κατάρτισε το νομοσχέδιο για το νέο Σύμφωνο Συμβίωσης και τους επόμενους μήνες θα κατατεθεί στη Βουλή.

Ήδη, μέλη της νομοπαρασκευαστικής επιτροπής και στέλεχος του Υπουργείου Εσωτερικών με ειδίκευση στα ληξιαρχικά θέματα πραγματοποίησαν επίσκεψη εργασίας στη Μάλτα για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με το νομοθετικό πλαίσιο και τις βέλτιστες πρακτικές για την νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου. Μάλιστα, η συγκεκριμένη επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Συμβουλίου της Ευρώπης. 

Το υπουργείο Δικαιοσύνης επισημαίνει πως «η νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου θα διασφαλίσει θεμελιώδη δικαιώματα μιας μερίδας συμπολιτών μας, σύμφωνα και με τις συστάσεις διεθνών οργανισμών» και τονίζει την αναγκαιότητα για ενημέρωση της κοινής γνώμης «αναφορικά με την ανάγκη σεβασμού της ετερότητας και θετικές οι συναφείς δράσεις ευαισθητοποίησης". 

Αξίζει να σημειωθεί ότι αφορμή για την ανακοίνωση της νομοθετικής πρωτοβουλίας στάθηκαν δημοσιεύματα σχετικά με διαφημιστικό σποτ του Athens Pride που υποβλήθηκε στο ΕΣΡ αλλά δεν εγκρίθηκε η δωρεάν προβολή του ως κοινωνικού μηνύματος.

Το Athens Pride 2016 έχει θέμα την διεκδίκηση νομικής αναγνώρισης ταυτότητας φύλου και κεντρικό μήνυμα "Γυναίκα δε γεννιέσαι γίνεσαι, άνδρας δε γεννιέσαι γίνεσαι". Με αυτό το διπλό μήνυμα στηρίζει και συνεργάζεται με την τρανς κοινότητα και, όπως λένε, "μιλούμε για την ταυτότητα και την έκφραση φύλου και διεκδικούμε τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου χωρίς προϋποθέσεις".

Τι αναφέρει η Έκθεση ΛΟΥΝΑΤΣΕΚ : 

Με βάση λοιπόν την έκθεση τα κράτη μέλη υποχρεώνονται μεταξύ άλλων να προβούν σε παροχές υγείας προσαρμοσμένες στα ανώμαλα άτομα, π.χ. ειδική χειρουργική μονάδα για επεμβάσεις αλλαγής φύλου!!!

Η έκθεση θεσπίζει και αλλαγές στο υφιστάμενο εδώ και αιώνες οικογενειακό δίκαιο. Ορίζει το οικογενειακό δίκαιο της κάθε χώρας οφείλει να προβλέπει τη δυνατότητα για κάθε τέκνο να διαθέτει πάνω από δυο γονείς ώστε να συμπεριλαμβάνονται στην οικογένεια και οι υπόλοιποι ανώμαλοι σύζυγοι ή σύντροφοι!

Ακόμη κατηγορηματικά ορίζει στις κυβερνήσεις να αποσύρουν τις διαταραχές ταυτότητας φύλου από τον κατάλογο των ψυχικών και συμπεριφορικών διαταραχών!

Επιπλέον να δίδεται το δικαίωμα της ελεύθερης και δημόσιας έκφρασης σε σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ταυτότητα του φύλου π.χ. δημόσιες περιπτύξεις μέσω της τηλεόρασης του κινηματογράφου, βίντεο κλίπ, περιοδικά, εφημερίδες κ.ο.κ.

Να υπάρχει επίσης πρόβλεψη διαδικασίας νομικής αναγνώρισης του διεμφυλικού ατόμου (transexual) ως τέτοιου!

Να θεσπιστούν εκπαιδευτικά προγράμματα προσανατολισμένα στον σεξουαλικό προσανατολισμό και στην ταυτότητα φύλου που οι γαλλικές οργανώσεις Γονέων ταυτίζουν με την επικίνδυνη θεωρία του είδους ή φύλου

Να γίνει νομική αναγνώριση της κατάστασης των διεμφιλικών και διαφυλικών ατόμων ως ξεχωριστών, αυτόνομων ”φύλων”!

Να διευκολυνθεί κάθε γραφειοκρατική διαδικασία για την αλλαγή ονόματος, φύλου κτλ. στις ληξιαρχικές γεννήσεις ή άλλα δημόσια έγγραφα

Να επεκταθεί νομικά η υποβοηθούμενη αναπαραγωγή για τις λεσβίες και παρένθετες μητέρες για ομοφυλοφιλικά ζευγάρια

Η έκθεση είναι της Αυστριακής ευρωβουλευτίνας Ούρλικ Λούνατσεκ, η οποία είναι αντιπρόεδρος της διακοινουβουλευτικής ομάδας των ανωμάλων στο Ευρωκοινοβούλιο καθώς και εισηγήτρια στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων.

Η έκθεση τελικά υπερψηφίστηκε από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο με την ψήφο μάλιστα και 13 Ελλήνων ευρωβουλευτών από τους 22 συνολικά. Άλλοι τέσσερις έριξαν λευκό και πέντε φρόντιζαν να απουσιάσουν. Ούτε ένας, μάλιστα ούτε ένας Έλληνας δεν βρέθηκε να καταψηφίσει αυτό το κατάπτυστο κείμενο !!!

ΠΑΣΟΚ : Κρ. Αρσένης, Σπ. Δανέλλης, Μαρ. Κοππά, Α. Ποδηματά, Συλβ. Ράπτη, Γ. Σταυρακάκης, 
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ : Γ.Κουμουτσάκος, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου, Κων. Πουπάκης, Θεόδ. Σκυλακάκης, 
ΣΥΡΙΖΑ : Νικ. Χουντής, ΛΑΟΣ : Νίκη Τζαβέλλα !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates