.

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ Ι. ΔΡΑΓΑΤΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΔΩΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΤΟΣ 5 ΗΜΕΡΩΝ !!!

ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΡΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΛΟΥΔΗ
Τελεσίγραφο του εισαγγελέα Ιωάννη Δραγάτση στις τράπεζες : Σε 5 ημέρες δώστε όλα τα στοιχεία των κόκκινων δανείων πάνω από 30.000.000 ευρώ !!!




Το τραπεζικό σύστημα ξανά στο στόχαστρο της δικαιοσύνης !!!

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΡΑΓΑΤΣΗΣ !!!

Να κόψουν την πλάκα !!!
Τα στοιχεία είναι όλα μηχανογραφικά και η άντληση και αποστολή τους είναι υπόθεση όχι 5 ημερών, αλλά λίγων μόνο λεπτών !!!

Ο εισαγγελέας οικονομικού εγκλήματος Ιωάννης Δραγάτσης είναι πολυπράγμων και έμπειρος, ενώ η ενασχόληση του με την Proton bank τον καθιστά καλό γνώστη του banking.
Με κατεπείγουσα επιστολή τους στις τράπεζες ζητάει να του παρασχεθούν όλα τα στοιχεία για προβληματικά δάνεια άνω των 30.000.000 ευρώ έκαστο.
Το ακόμη χειρότερο είναι ότι η δικαιοσύνη ζητάει όλα τα στοιχεία σε διάστημα 5 ημερών, προσέξτε όχι 5 εβδομάδων αλλά 5 ημερών.
Το τραπεζικό σύστημα στην Ελλάδα είναι υπό την ομηρία της δικαιοσύνης που διεξάγει έρευνες και προφανώς οι διοικήσεις - που δικαίως ξηλώνονται για τα εγκλήματα που διέπραξαν - μεριμνούν πρωτίστως για τα NPLs που πρέπει να παραδώσουν στην δικαιοσύνη και για τις ποινικές τους ευθύνες που απορρέουν από το χορήγησή και τις προκλητικές μέχρι σήμερα ρυθμίσεις τους, ιδιαίτερα δε σε σχέση με τα δάνεια των κομάτων και των ΜΜΕ, για τα οποία τρέχει και η προσφάτως συσταθείσα εξεταστική επιτροπή της Βουλής.
Τραπεζικές πηγές αναφέρουν ότι προφανώς όπου και αν διαπιστωθεί παρατυπία ή παρανομία η δικαιοσύνη να παρέμβει, ωστόσο, έχουμε λένε την πεποίθηση ότι στην Ελλάδα δεν έγιναν παρανομίες (;;;) !!!
Προφανώς μιλούν για άλλη χώρα .......

Υπήρξαν λένε λάθη στο risk management ή υποεκτιμήθηκαν οι κίνδυνοι αλλά να δόθηκαν δάνεια χαριστικά και αγύριστα εις βάρος των συμφερόντων της τράπεζας ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ καθώς καμία διοίκηση δεν θα έπαιρνε τέτοιο ρίσκο. 
Και πάλι για άλλη χώρα μιλάνε, όχι για την Ελλάδα .......

Η επιστολή Δραγάτση στις ελληνικές τράπεζες
Γραφείο Εισαγγελέα οικονομικού εγκλήματος Ιωάννη Δραγάτση

Καλείστε να επισυνάψετε σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή αρχείο των δανειοληπτών σας φυσικών ή νομικών προσώπων που έχουν ληξιπρόθεσμες υποχρεώσεις από το 2009 έως και σήμερα και με ελάχιστο ποσό 30 εκατ ευρώ.
Στο αρχείο να αναγράφονται όλα τα ποσά που έχουν καταβληθεί από τους οφειλέτες καθώς και τους νόμιμους εκπροσώπους αν πρόκειται για εταιρίες κατά την περίοδο των πληρωμών αλλά και την τρέχουσα περίοδο.

Οι τράπεζες καλείστε εντός 5 ημερών να παράσχετε όλα τα στοιχεία…

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates