.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

DAILY MAIL: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΓΙΑ 250.000 ΕΥΡΩ !!!

ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΜΠΗΚΕ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 480 ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Σύμφωνα με Daily Mail είναι προς πώληση ξενοδοχεία σε Μακεδονία, Κρήτη, Λέσβο και Ιόνια νησιά, ενώ οι τιμές αγοράς είναι τόσο χαμηλές, που ισοδυναμούν με την μισή τιμή ενός διαμερίσματος δύο δωματίων στο Λονδίνο !!!












Περισσότερα από 480 ξενοδοχεία τέθηκαν προς πώληση στην Ελλάδα μόνο τον περασμένο μήνα, αναφέρει σε σχετικό δημοσίευμα η βρετανική Daily Mail και ρωτά με χιούμορ τους αναγνώστες της, αν θέλουν να αποκτήσουν ένα ξενοδοχείο στην χώρα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ξενοδοχεία είναι προς πώληση σε Μακεδονία, Κρήτη, Λέσβο και Ιόνια νησιά ενώ οι τιμές αγοράς είναι τόσο χαμηλές, που ισοδυναμούν με την μισή τιμή ενός διαμερίσματος δύο δωματίων στο Λονδίνο!


Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα στην τιμή των 250.000 ευρώ μπορεί κανείς να γίνει ιδιοκτήτης ενός ελληνικού ξενοδοχείου αφού οι ιδιοκτήτες τους τα πωλούν εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων βιωσιμότητας που αντιμετωπίζουν.

Μόνο τις τελευταίες 40 μέρες 482 ελληνικά ξενοδοχεία είναι προς πώληση με συνολική τιμή 1.7 δισεκατομμύρια ευρώ ενώ η Daily Mail επικαλείται τον τοπικό Τύπο και αναφέρει ως παράδειγμα το οικογενειακό ξενοδοχείο Vatera Beach στα Βατερά της Λέσβου, ένα από τα καλύτερα του νησιού που πωλείται προς 1.350.000 ευρώ ενώ τα ετήσια έσοδα για τον αγοραστή θα είναι από 50.000 μέχρι 100.000 ευρώ.

Μέχρι τώρα, σύμφωνα με την Daily Mail, το 5% των ελληνικών ξενοδοχείων είναι προς πώληση, εξ αυτών 106 ξενοδοχεία βρίσκονται στη Μακεδονία, 66 στην Κρήτη και 53 στα νησιά του Ιονίου, συμπεριλαμβανομένων της Ζακύνθου και της Λευκάδας.

πηγη: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates