.

Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

BINTEO: H NEA ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΚΑΪ !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ
Τι άλλο θα μας πεις ρε νούμερο ;;;
Τι είχες εξασφαλίσει και πως ;;;
Έχεις να μας δείξεις ένα έγγραφο ή τουλάχιστον ένα e mail που να επιβεβαιώνει την οποιαδήποτε είδους εκδήλωση ενδιαφέροντος των Κινέζων, έστω ακόμη και σε εγκυκλοπαιδικό επίπεδο, να χρηματοδοτήσουν την Ελλάδα ;;;
Όλος ο πλανήτης γνωρίζει ότι για την Κίνα, η οποιαδήποτε επένδυση και οικονομική δράση στην Ελλάδα, περνάει μέσω Βερολίνου !!!
Πως θα ήταν λοιπόν ποτέ δυνατό να σε χρηματοδοτήσουν οι Κινέζοι, χωρίς τη Γερμανική συγκατάθεση ;;;
Και πως θα τολμούσαν ποτέ οι Κινέζοι να κάνουν μια τέτοια πρόταση εν αγνοία των Γερμανών ;;;





Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΓΝΙΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ !!!
Εμφανίζεσαι τη Δευτέρα με το δελτίο του ΠΡΟΠΟ που κέρδισε την Κυριακή, ισχυριζόμενος ότι δεν το έπαιξες επειδή δεν σε άφησε η γυναίκα σου, προκειμένου να αποδείξεις ότι είσαι δήθεν παιχτούρα και ότι, σε κάθε περίπτωση, δεν ευθύνεσαι εσύ που xάθηκαν τα λεφτά !!!

Επάγγελμα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ !!! 

Σε νέες, αστείες αποκαλύψεις για την περίοδο της διαπραγμάτευσης προχώρησε ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΙ.


Στο πολύ σύντομο απόσπασμα που προβλήθηκε στο δελτίο του ΣΚΑΙ, ο Γιάνης Βαρουφάκης τολμά να ισχυριστεί πως η κυβέρνηση είχε δήθεν έρθει σε συμφωνία με το Πεκίνο για κινεζική χρηματοδότηση, σχέδιο που φέρεται να ανατράπηκε έπειτα από γερμανική παρέμβαση…..


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates