.

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015

ΜΥΤΙΛΗΝΗ: ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ !!!

ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ 
Ελλείψει ασθενοφόρων που ήταν ακινητοποιημένα εξαιτίας μηχανικών βλαβών, αποφάσισαν να μεταφέρουν φορτωμένη στη καρότσα αγροτικού 50χρονη αγρότισσα που έσπασε το πόδι της !!!
Με 3,5 ώρες καθυστέρηση ήρθε ασθενοφόρο !!!















Τις τραγικές ελλείψεις του Εθνικού Συστήματος υγείας φέρνουν στο φως ένα τραγικό περιστατικό που εκτυλίχθηκε χθες στο Πλωμάρι της Λέσβου.

Όλα ξεκίνησαν όταν μία αγρότισσα έσπασε το πόδι της κατά την διάρκεια των εργασιών που έκανε στο χωράφι. Η οικογένεια της αγρότισσας επικοινώνησε αμέσως με το Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου προκειμένου να σταλεί ασθενοφόρο και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η απάντηση που πήραν ήταν ότι δεν υπάρχει διαθέσιμο ασθενοφόρο αφού και τα δύο που υπάρχουν στο Κ.Υ. είναι σε ακινησία λόγων μηχανικών βλαβών. Επιπλέον, οι υπεύθυνοι του Κέντρου Υγείας ενημέρωσαν ότι θα στείλουν γιατρό και μόνο στην περίπτωση που εκείνος κρίνει ότι χρειάζεται μεταφορά της ασθενούς, θα καλούσαν ασθενοφόρο από την Μυτιλήνη.


Σύμφωνα με το lesvosnews.gr που έφερε στη δημοσιότητα το περιστατικό, ο γιος της αγρότισσας μαζί με άλλους αγρότες, έβαλε την μητέρα του πάνω σε μία καρότσα αγροτικού προκειμένου να την μεταφέρει μέχρι ενός σημείου και από εκεί να την παραλάβει το ΕΚΑΒ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως καταγγέλλει ο γιος της άτυχης γυναίκας, από την ώρα που χτύπησε η μητέρα του μέχρι την ώρα που την παρέλαβε το ασθενοφόρο πέρασαν περίπου 3,5 ώρες .






πηγη: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates