.

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ-ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ;;;

ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΛΑΓΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ Ο ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ-ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ
ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΜΑΤΑΙΑ, ΑΦΟΥ, ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΓΝΩΣΕΩΝ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ, ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΑΝΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΤΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΠΕΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!!


Το 80% των αποφάσεων επί των ανακοπών στις διαταγές πληρωμής των δανειοληπτών της ομαδικής αγωγής, έχουν κερδιθεί επειδή οι απαιτήσεις των τραπεζών κρίθηκαν ανεκκαθάριστες, με αποτέλεσμα να ακυρωθούν οι διαταγές πληρωμής και να απωλέσουν έτσι οι τράπεζες τη δυνατότητα διενέργειας πλειστηριασμών κατά της ακίνητης περιουσίας των δανειοληπτών.

ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !!!

Με μια πρόχειρη όμως ματιά στις αναρτήσεις του ΔΙΚΟΛΑΒΟΥ-ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, αντιλαμβανόμαστε όλοι ποιος είναι πλέον ο ρόλος του !!!

Διαβάστε εδώ τι γράφει ο αθεόφοβος λαγός της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ :



Όσοι μιλάτε ακόμη μαζί του ρωτήστε τον αν υπάρχει έστω και ένας δανειολήπτης που να δικαιώθηκε στα δικαστήρια με τις βλακείες που πήγαινε και κατέθετε ως μάρτυρας ή αν υπάρχει έστω και ένας δικηγόρος, ακόμη και Πακιστανός, που να προσυπογράφει τα νομικά αίολα και παντελώς ανυπόστατα επιχειρήματά του !!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates