.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΚΤ: ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ GREXIT !!!

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας

ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ GREXIT EINAI MYΘΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ
Δημοσιεύσαμε πρώτοι και τη σχετική έκθεση της ΕΚΤ από το 2009 !!!
Δυστυχώς όμως, οι ελληνικές κυβερνήσεις, προτιμούσαν όλα αυτά τα χρόνια να ακούνε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ & ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ, επειδή απλά είχαν έναν τίτλο ψευτοκαθηγητή !!!
Σαν αυτούς που τους κάναμε ιδιαίτερα στα πανεπιστήμια, που αντέγραφαν από τα γραπτά μας για να περάσουν τα μαθήματα και που έγιναν ακαδημαϊκοί επειδή απλά δεν είχαν καμία τύχη στην ελεύθερη αγορά, όπου τα πάντα όλα κρίνονται μόνο από το αποτέλεσμα !!!
Κάποιους μάλιστα από αυτούς τους καθηγηταράδες της πλάκας, τους συναντήσαμε μετά από πολλά χρόνια σαν μπροστινούς αχυρανθρώπους σε ομίλους επιχειρήσεων γνωστών απατεώνων, που έφαγαν τα λεφτά του κοσμάκη με το χρηματιστήριο, τα δομημένα ομόλογα, κλπ... κλπ ..... 




Βόμβα Κονστάνσιο (ΕΚΤ) : Ψεύτικη η απειλή του Grexit !!!

Τα capital controls σύντομα θα χαλαρώσουν εαν η κυβέρνηση που προκύψει από τις εκλογές υλοποιήσει το Μνημόνιο, δήλωσε ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΤ Β. Κονστάνσιο που αποκάλυψε πως το Grexit δεν θα γινόταν γιατί είναι παράνομο.

Η εκδίωξη της Ελλάδας από την Ευρωζώνη δεν ήταν ποτέ μια πραγματική πιθανότητα καθώς δεν θα ήταν νόμιμο, ομολόγησε δίχως περιστροφές ο Αντιπρόεδρος της ΕΚΤ.

Ο Β. Κονστάνσιο τόνισε επίσης πως η χαλάρωση των capital controls μπορεί να μην είναι μακριά, με την προϋπόθεση πως η νέα ελληνική κυβέρνηση θα δεσμευτεί στο νέο πρόγραμμα διάσωσης και θα εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις.

Μάλιστα ο ίδιος πρόβλεψε πως η Ε.Ε και το ΔΝΤ θα συμφωνήσουν στο τρόπο μείωσης του ελληνικού χρέους όταν θα συζητηθεί η βιωσιμότητα του στην πρώτη αξιολόγηση.


Πηγή:www.reporter.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates