.

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ !!! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΣΑΦΑΡΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ !!!

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ 01/01/2016
Σαφάρι ξεκίνησαν οι τράπεζες για να μαζέψουν χρήματα, με επιστολές, SMS και συνεχείς τηλεφωνικές οχλήσεις !!!





ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ
Μοναδική ασπίδα προστασίας των δανειοληπτών από την αυθαιρεσία του τραπεζικού συτήματος, η Ομαδική Αγωγή του Κινήματος ΥΠΕΡΒΑΣΗ για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!
ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΚΟΥΣ !!!

  • Ζητούμε εξωδίκως ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΟΦΕΙΛΗΣ !!!
  • Συμμετέχουμε ατομικά ως ενάγοντες, στην Ομαδική Αγωγή για το Κούρεμα των Δανείων μας !!!

Τα “κόκκινα” δάνεια πιέζουν !!!

Σε κατάσταση «πανικού» θα μπορούσαμε να πούμε πως βρίσκονται οι διοικήσεις των ελληνικών συστημικών τραπεζών, προς άγρα κεφαλαίων και μείωσης τω απωλειών τους των τελευταίων ετών.
Στο «ράλι» αυτό βγάζουν όλα τα όπλα που τους προσφέρει η τεχνολόγια, όπως είναι τα τηλέφωνα, τα SMS, τα email και οτιδήποτε άλλο έχουν στη διάθεση τους. Το προσωπικό των τραπεζών επικοινωνούν με τους δανειολήπτες και τους καλούν να ρυθμίσουν τα δάνειά τους, σε μια προσπάθεια να σώσουν οτιδήποτε σώζεται!!

Στα στεγαστικά δάνεια, που είναι τα «χοντρά» χαρτιά αυτό που συμβαίνει συνήθως είναι η επιμήκυνση της διάρκειας αποπληρωμής, ενώ για ανέργους και οικονομικά ασθενείς εφαρμόζεται πληρωμή μόνο τόκων για διάστημα μέχρι 4 έτη ή καταβολή κλασματικής δόσης για περίοδο 2 με 3 χρόνια. Στην περίπτωση αυτή και εφόσον ο δανειολήπτης είναι συνεπής στις καταβολές του, διαγράφεται το ποσό που αντιστοιχεί στη διαφορά των τόκων, ενώ το τμήμα της δόσης που αντιστοιχεί στο κεφάλαιο προστίθεται στο υπόλοιπο του δανείου.
Στα καταναλωτικά δάνεια, εκεί δηλαδή που εντοπίζεται και η μεγαλύτερη «κόκκινη τρύπα» τα πιστωτικά ιδρύματα προτείνουν ακόμη και διαγραφή σημαντικού τμήματος της οφειλής με την προϋπόθεση ότι οι δανειολήπτες θα καταβάλουν άμεσα αυτό που θα μείνει ως οφειλή πίσω.
Η μέθοδος που ακολουθείται είναι απλή και συνίσταται στην συγκέντρωσης των καταναλωτικών οφειλών με προσημείωση ακινήτου, με τα οποία «κουρεύουν» όχι μόνο τους τόκους υπερημερίας αλλά και τμήμα του κεφαλαίου.
Στην αγορά υπάρχουν και κάποια προγράμματα ρύθμισης οφειλών από καταναλωτικά δάνεια -χωρίς προσημείωση- με τα οποία προβλέπεται στη λήξη της δανειακής σύμβασης διαγραφή του 25% της οφειλής.
Το σίγουρο είναι πάντως πως όσο πλησιάζει η ανακεφαλαίωση των τραπεζών και οι διοικήσεις των τραπεζών έχουν απέναντι τους την ΕΚΤ, τόσο θα μεγαλώνει και το «παζάρι» που κάνουν με τους συμπολίτες μας που δυσκολεύονται να ακολουθήσουν τις οφειλές τους.


ΠΗΓΗ
http://politikologia1.blogspot.gr/2015/09/blog-post_93.html?spref=fb

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

SSL Certificates